@MelankoliK senin bildiğin erkeklerden değilVücut karşılaştırması istiyorGelsin benle karşılaştırsın @MelankoliK
@MelankoliK senin bildiğin erkeklerden değilVücut karşılaştırması istiyorGelsin benle karşılaştırsın @MelankoliK
O kadar günahkar değilim aslındaO günahlarını namazla anca temizlersin
Aynen 5 kişilik geziye gidiyoruz onların 4ü camiye gidiyor ben dışarda müzik dinliyorum
Bu yaramaz zaten boşver bunu.
hahahahaAynen 5 kişilik geziye gidiyoruz onların 4ü camiye gidiyor ben dışarda müzik dinliyorum
İstanbulOha nerde yaşıyosun cnm
@cookies Senin vücudundan bahsetmemişlerdi bana. Karşılaştırmak istediğine emin misin?Vücut karşılaştırması istiyorGelsin benle karşılaştırsın @MelankoliK
Evet eminim karşılaştıralımİstanbul
@cookies Senin vücudundan bahsetmemişlerdi bana. Karşılaştırmak istediğine emin misin?
Evet başlatıver nolcakTabi sevaba da girmiş olurum değil mi?
Evet eminim karşılaştıralımBen de İstanbul canısı
Hmm ben Kıbrıs'tasın ne de olsa diye olaya atladım amaEvet başlatıver nolcak
Geçen sene çok ders çalıştığım ve sınıfın ilk 10una girdiğim için yatay geçiş yaptımHmm ben Kıbrıs'tasın ne de olsa diye olaya atladım amaÇok ani oldu, benim biraz düşünmeye ihtiyacım var galiba
Ne güzel çalışkan öğrencileri severim, öğrencim olabilirsinGeçen sene çok ders çalıştığım ve sınıfın ilk 10una girdiğim için yatay geçiş yaptımDüşün bakalım ama senle de arkadaş olmak isterim
Cidden diyorum instanda gezdim yüzüne nur inmiş resmenNe güzel çalışkan öğrencileri severim, öğrencim olabilirsin
Ben bilemem nasıl birisin ama yüzün cidden nurlu gibiİltifatların için teşekkür ediyorum
@denizz19 bak ne diyor @cookies , nasıl buldu benikorkulur bu adamdan
Nasıl bir cümle olmuş öyle. Ne kadar samimiBen bilemem nasıl birisin ama yüzün cidden nurlu gibiAnam senle arkadaş olduğumu görse gider 10 rekat namaz kılar düzgün bir insansın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?