BesaleT
Süper Emekli
Çağlar teşekkürler anladığın için beni.Eleştiri yağmuruna tutuldum ama bunu zaten sözümü tutmak için paylaştım asıl şarkımla sizlerle birlikte olacağım yakında
Bekliyoruz müzikli şarkını.
Çağlar teşekkürler anladığın için beni.Eleştiri yağmuruna tutuldum ama bunu zaten sözümü tutmak için paylaştım asıl şarkımla sizlerle birlikte olacağım yakında
3.söyleyişin.Ama hem her türlü yoruma açığım dedin hem de eleştiri yağmuru diyorsun
Girişin kötü bence sonradan toparlıyorsun.Zaten müziksiz bir giriş yapmak zordur gibi.
Üstüne mi yazmışım bu seferde vay arkadaş ya . Bi kahve içip geleyim ben ayıkmam lazımKunduradan nefret etmen iyi olduDaha iyi şarkılarını bekliyorum kardeşim
Üstüne mi yazmışım bu seferde vay arkadaş ya . Bi kahve içip geleyim ben ayıkmam lazımKunduradan nefret etmen iyi olduDaha iyi şarkılarını bekliyorum kardeşim
Napalım beso ya kabir biriyim ben direk kro musun diye sorulmayacağı için öyle sordum 😀dKunduradan nefret edilir mi be.Ben çok severim ama tabi kotun altına olmaz bende giymem orası.
Bekliyoruz müzikli şarkını.Ama avatarındaki fotografla videodaki farklı geldi bana.
BekliyoruzKahveni iç bugüne yetişmezse yarın iddialı bir şarkıyla sizlerle olurum.Kabataslak söylediğim bir şarkıydı bu benim için.
Haha Emreozan denize hayran kalmış jkaç dakikadır replay yapıyor galiba konuda
O nedenmiş sadece sen, forumun huysuz virjini sen misin 😀dbırakın eleştirilecekse ben eleştiririm)))))))))))))))))
bırakın eleştirilecekse ben eleştiririm)))))))))))))))))
Haha yok artık.O Ses Türkiyeyi izliyorum zaten istediğin şekilde yorum yapabilirsin
ozan denize hayran kalmış jkaç dakikadır replay yapıyor galiba konuda
Müzikli şarkıyı umarım gerçekleştirebilirim.Avatardakiyle videodaki kişi aynı kişidir yani bizzat ben.
Aynen.
O zaman avatardaki halin saç uzun ve sakalsız halin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?