Denizz19--Dön Demeyi Unuttum

Sesini daha dinlemedim yarin bilgisayardsn izlicem

Yoksa @dizi kolik uzun sacli erkekleri mi begeniyor

Yoksa @dizi kolik uzun sacli erkekleri mi begeniyor
Barış Akarsu için geçerliydi bu sadece. Barış Akarsu'yu çok severim. Ölmesine çok üzüldüm gerçekten hala da aklımdan çıkmıyor. Çok genç yaşta yaşama gözlerini yumdu...

Deniz için sadece fikrimi belirttim. Çünkü saçları çok kısa. Deniz'in yüzünede uzun saçın gideceğini düşünüyorum. Yanlış yere çekmene gerek yok. 😉

Aslinda seni ben gibi normal fazla gorselligi ile on planda olmayan normal giyimli biri gibi animsattim gozumde
Anladım bu sefer.Tarzım çok farklıdır aslında.Bir gün bu tarz bir kıyafet giyerim,diğer gün bir bakarsın çok daha sade bir giyim.Ama mavi rengini çok severim.Tişörtlerim meşhurdur mesela,genelde giyindiğim tişörtler abuk sabuk yaratıkların ve farklılıkların olduğu tişörtlerdir

- - - Ekleme - - -

Sen nasıl birşeysin görelim bakalım
Görelim görelim

- - - Ekleme - - -

Ben saçlarımı uzatmaya kalksam herhalde babam kökünden keser
Annem de uzun saçlı erkekleri hiç sevmiyor.Ailemle 3.dünya savaşı yaşayabilirim bu durumda

Baris Akarsu benim icin yeni neslin en iyi sanatcisiydi. Saclari bir yana sesi harikaydi. Rahmetli olmadan once dizisini izliyordum iyi bir oyuncu potansiyeli vardi

Cekmeye calismadim, sadece merak

Sen nasıl birşeysin görelim bakalım

Beni twitterda gorebilirsin aga
@DiziAsi yaz gorursun

Tarzin olmasi guzel birsey. Ben tam tersiyim. Sadece, yazisiz, fotografsiz giyimi tercih ederim. Videodaki tarz tisort giymem kesinlikle. Sakin ve daha cok geri planda olma kisiligimden ileri geliyor olabilir. Cok fazla alisveris yapmayi sevmem, yillik bir iki kere en fazla

Aha valla gördüm ben Ömer'i
Gözlüklü,siyah gömlekli

Videodaki bir tişört değil zaten.Siyah bir atlet ki sporcu atleti diyelim biz ona.Artı üzerine de mavi bir hırka.Bu tarzı okul zamanı çok yapmam zaten genelde İstanbul da kullanabiliyorum bu giyimi o da sürekli değil.Ayrıca Çağatay Ulusoy style bir vücut yapısına sahibim bu yüzden arkadaşlar arasında Spartacus olarak da anılmıyor değilim.

yok artik daha neler
o fotografin ustunden 2 sene gecti. Son iki senede hem biraz gobeklendik hemde beyaz saclar cikmaya basladi
Beyaz saç bende de var 1-2 tane
Gözlük cidden ayrı bir hava katmış yakışmış
Güncelle bir ara o forotğrafını bari

- - - Ekleme - - -

Sen sporcu musun ki sporcu atleti giyiyorsun
(Yakışmış) Giyimin iyi ama alıcıyı harekete geçirecek kadar değil

Sporcuyum elbette kısa vadeli de olsa fitness'a gittim 2 ay kadar.Şimdi gitmiyorum ama gündelik hareketlerimi ihmal etmiyorum

Vay vay Cagatay he

Sen o gozluklerin numarasini ogrensen yakismis demezsin