Sen mi yazdın şarkıyıKuşu çıkar genel anlamda sözler bana ait bu arada sen okumamışsındır kesin.
Sıla şarkılarına benzemiş biraz ben pek beğenemedim
Sen mi yazdın şarkıyıKuşu çıkar genel anlamda sözler bana ait bu arada sen okumamışsındır kesin.
Sıla etkisi fazla bende zaten.Sen mi yazdın şarkıyıBende Sıla'nın şarkıların biridir kesin diyordum
Sıla şarkılarına benzemiş biraz ben pek beğenemedim
Sıla kurgusu fazla üzerimde zaten. Zaten Sıla dinlememin en büyük sebeplerinden biri de bu. Sağlam sözler, sağlam şarkılar.Dinlerken bir Sıla şarkısı dinliyorum sandım. Gerçekten sözleri iyi olmuş ama sanki nakarat kısmınında "Bu çekilmez şehri." demişsin ya, "çekilmez" sanki fazla gibi olmuş oraya direk şehri diye söylesen eminim daha iyi yorumlardın. Sesin de çok çok iyi çıkmış, ben çok beğendim. Arka fondaki muhabbet kuşunun sesi de çok uyumlu olmuş şarkıyla.Şaka demiyorum gerçekten yani o şarkının havasına yansımış. Yani tek beğenmediğim nokta sözlerde bazı kelimeler fazla gibi, en göze batan sadece "Çekilmez." onun dışında sesin ve yorumun harika.
Saçları da kestirme bence, biraz daha uzadıktan sonra toplarsın bir lastik tokayla felan, daha iyi olur o imaj sana.
Sıla candır, boşver. Yorumunun benzemesi önemli değil zaten kendine has yorumladığın şarkılarda olacaktır. Ama dediğim gibi tek kusur biraz şarkı sözlerinde bir iki oynama yapabilirsin, özellikle "Çekilmez." kelimesini söylemeden bir dene bence baya farkedecektir.Sıla kurgusu fazla üzerimde zaten. Zaten Sıla dinlememin en büyük sebeplerinden biri de bu. Sağlam sözler, sağlam şarkılar.Bu çekilmez şehri aslında daha iyi oturuyor şarkıya aynı tonlamada söylediğim zaman çekilmez gerekli oluyor aksi halde şarkının bütününün melodisini bozmak durumunda kalabilirdim ama yine de fikrin için teşekkürler.Ses tonum aslında hep böyleydi ama bilgisayar kamerasının sesi çok kötü gösteriyordu yazık bana.Muhabbet kuşlarımı öven ilk kişisin teşekkürler.Saçlar bir süre daha böyle ama staj eğitimine başladığımda öğretmenlik için sıkıntı olacağından kısaltabilirim sanırım.
Babamla anneme inat uzattım bu kadar onlar kes kes diye başımın etini yiyorlar bakalım zaman ne gösterecek.Sıla candır, boşver. Yorumunun benzemesi önemli değil zaten kendine has yorumladığın şarkılarda olacaktır. Ama dediğim gibi tek kusur biraz şarkı sözlerinde bir iki oynama yapabilirsin, özellikle "Çekilmez." kelimesini söylemeden bir dene bence baya farkedecektir.
Saçları uzatıp topla ama işte staj gelmeden bak nasıl bir imaja sahip olacaksın. En azından sende iyi durup durmayacağını görüp mesela daha sonra uzatmak istediğinde en azından uzattığın halini bildiğin için daha kesin kararlar verirsin ama o saçları uzun ve toplu görmek istiyorum Denizzzz!!!!
Valla ben karışmam. Eğer uzatıp toplu olarak görmeden kestirirsen o zaman çekeceğin var elimden.Babamla anneme inat uzattım bu kadar onlar kes kes diye başımın etini yiyorlar bakalım zaman ne gösterecek.
Haha sana özel toplar sonra keserim.Valla ben karışmam. Eğer uzatıp toplu olarak görmeden kestirirsen o zaman çekeceğin var elimden.
Teşekkürler Yiğit.Yorum atmayı unuttum ben.
Güzel olmuş sözler ve şarkı beğendim ben. Özellikle 'Ben Kim Miyim' diye başladığın yerden sonrası çok iyiydi.Ağzına sağlık.
Kaç kuş var bu arada sende?Haha sana özel toplar sonra keserim.
Teşekkürler Yiğit.
1 dişi 1 erkek 5 yumurtaKaç kuş var bu arada sende?
Benim de iki tane var.
Benimde bir dişi bir erkek ama dişi olan yaşlı.1 dişi 1 erkek 5 yumurta
Akkız mı iyiymişBenimde bir dişi bir erkek ama dişi olan yaşlı.
Çocuk olmuyor 1 yıldır.
Akkız kimseyi istemiyor.
Güzellermiş güle güle besle. Benim dişi yumurtada yatıyor yuvalıkta şuan pek göremiyorum yüzünü ama erkek sıpa hep gördüğüm kuş.
Teşekkürler Çiğdem beğendiyseniz ne mutlu MusicSurvivor'da ikinci sezon kendimi katacağım yarışa.muhabbet kuşu ile @denizz19 dan harika bir düet dinledik
dünyada böyle bir düet hiç görülmedi 2015 e damgasını vurucak ikili geliyor
Ben Trakyalı değilim ama teşekkürler Metin.Maşallah
Ben beğendim valla ,ağzına sağlık, Trakyalu abim.
Teşekkürler Harun, yağ çekmiyorsun dimi.bayıldım çok güzel olmuş ,sesine sağlık @denizz19
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?