Tebrik ederim canım kardeşim, biricik dostum hep birlikte nice mesajlara inşallah işte hediyen tadını çıkar. Sana uzun mesaj yaza yaza bir hal olduk zaten tekrara düşmeme adına kısa kesiyorum bu seferliğine
Teşekkür ederim bekliyoruz
Ne güzel hediyeler bunlar teşekkürler
Bunlar hep vardı zaten sen görmemişsin dimekBeğendinmi bonişim değişik resimlerini çok aradım bunları bulabildim anca😳
Bunlar hep vardı zaten sen görmemişsin dimek
Benim hediye alacak durumum yok Sen al.Tebrikler. Hediye vermeyeceğim çünkü sen bana hediye vermedin hiç. @denizz19
Teşekkürler canım ulaşırım bir gün.
Hazal Kaya - Demet Akbağ falan iyidir Sevdaluk - Beni böyle sevTebrikler Hediye yollamak isterdim ama Sıla'dan başka nelereden hoşlandığını bilmiyorum klişeye imza atmamak adına sadece tebrik ediyorum
İyi o zaman Google'a Zeynep Çamcı yazıp fotolara bakabilirsin Kendin pişir kendin yeBenim hediye alacak durumum yok Sen al.
Teşekkürler canım ulaşırım bir gün.
Hazal Kaya - Demet Akbağ falan iyidir Sevdaluk - Beni böyle sev
Sana aslında başlı başına ben bir hediyeyim ama bak bu da hediyen. Kaliteli bir şarkı ve müzik eşliğinde resimlere bakarak dizideki sahneleri hatırlarsın AFK'dan.Teşekkürler canım ulaşırım bir gün.
Zaten bana kolay kolay hediye geleceği yok mesaj sayım pek artmadığı için. İyi düşünmüşsün beni de aradan çıkararak.tebrikler marul-kıvırcık kafa neyse bu da hediyen gerçi daha önce paylaşmıştım ama ak saçlı sıladan iyidir @dizi kolik de sever @Doğu @Bully