Denizz19 50.000 'ler Kulübünde!

Ayy güzel bir kız olsa amenna tahta gibi bacaklar, upuzun burun çürük dişler ne yapayım öylesini at gibi bir şey olsa neyse de :F
Onda hiçbiri yok uzun burun uzun el bacaklar çok büyük, 150 kilo anca bunu @xemrexxx melunu ister. :F
hadin gidin oradan beee siz ne anlarsınız güzelden :ppp::ppp::ppp:

benim dişlerim çürük değil burnumda uzun değil bacaklarım tahta gibide değil @denizz19 ayrıca 150 kiloda değilim @EFE UYSAL :ppp::ppp::ppp:

o gönderdiğin fotolardanda daha ciciyim tamammı anladınızmı:A:A

hadin gidin oradan beee siz ne anlarsınız güzelden :ppp::ppp::ppp:

benim dişlerim çürük değil burnumda uzun değil bacaklarım tahta gibide değil @denizz19 ayrıca 150 kiloda değilim @EFE UYSAL :ppp::ppp::ppp:

o gönderdiğin fotolardanda daha ciciyim tamammı anladınızmı:A:A
Dediklerimiz gibi olmayabilirsin ama lazların burunları uzun derler, birde fotoğrafalrdaki çıtılardan güzel olman hayalcilik olur. :A

Ay 50.000'ler kulübüne kim aldı bu kıvırcık kot kafayı :A

Konuyu açamadığım için çok üzgün olduğumu bilmeni istiyorum 50.000 mesaj sınırına yaklaştığını maalesef fark edemedim ama sen biricik kot kotuna kıyamazsın bilirim. :A

Neyse tebrik ediyorum seni canımın içi kottiriğim hep birlikte nice 50.000'lere inşallah severim seni bilirsin hatta bu forumda en çok seni severim neyse şımarma şimdi hediyene geçelim. :A

11666250_1444606515848531_2758365176214694243_n.jpg

İlk bölümüne hayran kaldığın dizinin ilk bölümünü izleyeceğim en kısa zamanda. Dizi kotam çok doldu ama napalım senden önemli değil inşallah beğenmem. :F