Ben zor beğenirimBen sarışın kumral severim ve mavi ve yeşil gözlü zevksiz.ss
Ben zor beğenirimBen sarışın kumral severim ve mavi ve yeşil gözlü zevksiz.ss
Bilirsin sen kendini konuşkan bir tipsin Daha birçok kulübe girersin artık Şaka maka dün falan gördüm sınırlardaydı şaşırmadım o yüzden tekrardan Tebrikler arkadaşım@yatutarsa teşekkürler
@Yiğitt sen bu kafayla daha çok beklersin
@gözlemci neden şaşırtmadım teşekkürler
Ayy güzel bir kız olsa amenna tahta gibi bacaklar, upuzun burun çürük dişler ne yapayım öylesini at gibi bir şey olsa neyse de
hadin gidin oradan beee siz ne anlarsınız güzeldenOnda hiçbiri yok uzun burun uzun el bacaklar çok büyük, 150 kilo anca bunu @xemrexxx melunu ister.
Dediklerimiz gibi olmayabilirsin ama lazların burunları uzun derler, birde fotoğrafalrdaki çıtılardan güzel olman hayalcilik olur.hadin gidin oradan beee siz ne anlarsınız güzelden
benim dişlerim çürük değil burnumda uzun değil bacaklarım tahta gibide değil @denizz19 ayrıca 150 kiloda değilim @EFE UYSAL
o gönderdiğin fotolardanda daha ciciyim tamammı anladınızmı
@denizz19 ilk mesajında iyi başlamış aslında sanada ağzının payını vermiş ama sonradan oda sapıtmış ve batırmışDediklerimiz gibi olmayabilirsin ama lazların burunları uzun derler, birde fotoğrafalrdaki çıtılardan güzel olman hayalcilik olur.
Burnun çok büyük biliyorum.@denizz19 ilk mesajında iyi başlamış aslında sanada ağzının payını vermiş ama sonradan oda sapıtmış ve batırmış
Çiko sana komşuların hiç kime bu Çiğdeme bakmaz diyip dedikodu yapıyorlarmış.tebrikler bu arada @denizz19 ama baya az sayı
Bayağı az sayı derken saftirik @Çiğdem- Sağol gıce
azz tabikide 3 yıldır forumdasın ayoll ben 1 yılda 30 a yaklastım 3 yılda 90 olurdum ben sen baya ortalama altında kalmıssın 3 yılda 50 anca olmussunÇiko sana komşuların hiç kime bu Çiğdeme bakmaz diyip dedikodu yapıyorlarmış.
Seni şutlayalın cadı.azz tabikide 3 yıldır forumdasın ayoll ben 1 yılda 30 a yaklastım 3 yılda 90 olurdum ben sen baya ortalama altında kalmıssın 3 yılda 50 anca olmussun
ayy ayrıca şu @EFE UYSAL ı konudan şutlarmısın @denizz19