Sana yazdığım şeye bir bakar mısın?Ayy meymenetsize bak hele o genç hali sende ergenken çirkindin hoş hala da ergensin
Teşekkür ederim senaristim
Sana yazdığım şeye bir bakar mısın?Ayy meymenetsize bak hele o genç hali sende ergenken çirkindin hoş hala da ergensin
Teşekkür ederim senaristim
Ne kadar saçma bir yönden ele aldın sarışın halini evlense çocuğu olurmuş. Senden de şu yaşta çocuk olur yani etkin olur ama neye yarar çıkan çocuğa yazıkTotal değilim en azından.
Ne ergeni yaw. evlense çocuğu olurmuş. Maşallah etli mutlu ve çirkin. Bi daha sarışını denemesin.
Ayy sende Çiğdemin yanında tek başınıza gün geçiresin.Ayy canın çıksın
Anlıyorum bizi ihmal etme özletiyorsun kendini.
Güzel bir gün olacağından kuşkun olmasınAyy sende Çiğdemin yanında tek başınıza gün geçiresin.
Ne kadar saçma bir yönden ele aldın sarışın halini evlense çocuğu olurmuş. Senden de şu yaşta çocuk olur yani etkin olur ama neye yarar çıkan çocuğa yazık
Niye sürmesin bazı insanlar daha geç atlatabiliyor. Mesela Emre 21 yaşında ama hala ergenEn az 18 var yani orada onu diyorum. Ergenlik 18'e kadar sürer mi.
Niye sürmesin bazı insanlar daha geç atlatabiliyor. Mesela Emre 21 yaşında ama hala ergen
+18 erotik vay terbiyesiz tövbe tövbe.Güzel bir gün olacağından kuşkun olmasın
Sarı saç demek ki o zamanlar hoşuna gidiyormuş sonra vazgeçmiş ne var bunda.Dalgaya vurma şimdi. Ergen değil yani orada.
Çiğdem benim bacımdır dünya ahiret+18 erotik vay terbiyesiz tövbe tövbe.
Ayy güzel bir kız olsa amenna tahta gibi bacaklar, upuzun burun çürük dişler ne yapayım öylesini at gibi bir şey olsa neyse de
Onda hiçbiri yok uzun burun uzun el bacaklar çok büyük, 150 kilo anca bunu @xemrexxx melunu ister.Ayy güzel bir kız olsa amenna tahta gibi bacaklar, upuzun burun çürük dişler ne yapayım öylesini at gibi bir şey olsa neyse de
O zaman ona kalsın ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkçaOnda hiçbiri yok uzun burun uzun el bacaklar çok büyük, 150 kilo anca bunu @xemrexxx melunu ister.
İster misin?O zaman ona kalsın ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça
Ayarlıcam sana.Iyy hiç sevmiyorum bu kadını çok itici.
Yok bu daha berbat
Ben sarışın kumral severim ve mavi ve yeşil gözlü zevksiz.ssYok bu daha berbat