denizz19 105.000'ler Kulübünde!

hediye vermemen isabet olmuş

bugün benimde atarlanma hissim var ve senle @denizz19 e çatacak gibi oldum frenledim kendimi

Yorum yazmamaya çalışıyorum konulara

nezaman içimde böyle his olsa bir kavganın ortasında oluyorum
Bugün müsade etmeyecem bu duruma

Önemli olan belli insanların arkadaşı olabilmek tekdüzesin

Teşekkürler bıbışlarını yediğim
İyi de ben bir sayı belirtmedim ki.
Nerden biliyorsun bir çok kişinin arkadaşıyım dediğim kişilerin sayılı ve kaliteli insanlar olmadığını.
Her zaman söylediğim şeydir 'az insan çok huzur' cümlesi.'

Aslında çatabiliriz ya baksana o da hemen bana atarlı cevap veriyor. Tekdüzesin diyor falan.
Kaşınıyor, baya gel bana saldır diyor.

Elindekilerin kıymetini bil
Bunu eklemiştim yorumuma"nezaman içimde böyle his olsa bir kavganın ortasında oluyorum
Bugün müsade etmeyecem bu duruma
"
Elimdekilerin kıymetini bil derken? Arkadaşlarımınmı? Çevrem çoktur benim, sıkıntı yok

Sana bu forumda en çok kıymet veren benim be ( ağır sıvama var kendime
) @MEnes

Az insan çok huzur deyip 4 insanla aynı anda buluşuyorsun

Benim kıymetimi bil yani

Yok ya ben atarlanmıyayım, bir kadının sözleri daha serttir bir erkeğin yumruğundan diye bir söz vardır
@denizz19

Güzel sıva takdir ettim doğrusu.

Az insan çok huzur deyip 4 insanla aynı anda buluşuyorsun
La 4 insan çok mu?
Komple arkadaş çevremi, buluştuğum kişi sayısını çıkarsam çok fazla olmuyor yani.
Bu da demek oluyor ki az insan var buluştuğum ve görüştüğüm. Buluştuğumuzda olan sayı değil toplam sayı önemli.

Yok ya ben atarlanmıyayım, bir kadının sözleri daha serttir bir erkeğin yumruğundan diye bir söz vardır
@denizz19
Güzel bir sözmüş ama ben şimdi kendimi düşününce yumruk falan atmam yani.
Ben de sözlerimle döverim genelde.

Kıvırma şimdi sözünün altında kaldın bu arada en favori dizide Kırgın Çiçekler kısmına da destek verirsen memnun olurum
O da hediyem olsun

o sözün devamıda varda hatırlamıyorum, galiba twitterimde vardı

Neyse muhabbete tutmayayım, Deniz ile muhabbetin bir maç gibi heyecanlı geliyordur belki sana
(anlarsın
)
Neyse frene basayım burda