Güvenmek başarmanın yarısıdırBu cevabı beklemiyordumay ses güldüm
sen anladın onu 😉
Güvenmek başarmanın yarısıdırBu cevabı beklemiyordumay ses güldüm
sen anladın onu 😉
Bu cevapta bile hafif bir ürkülme hisettimGüvenmek başarmanın yarısıdır
O kalabalıktan çekiniyormuş saldırmaz banaBu cevapta bile hafif bir ürkülme hisettim
Hem @Thequeer anlayışlı biridir. Istemeyeceğin şeylere zorlamaz
Haklısın ben susayımAblası ama sen böyle ulu orta sorunca o da utanıyor@denizz19
Gidin işinize yahu sizlerle uğraşamayacağımAblası ama sen böyle ulu orta sorunca o da utanıyor@denizz19
Haklısın ben susayımakışına bırakın gençler
Ay konuda fotoğrafları çirkin ama hele şu doğal yazdığın ilk whats app profil resmiydi öldürmüyor süründürüyorGidin işinize yahu sizlerle uğraşamayacağım
La kız mız deme döverim seni heAy konuda fotoğrafları çirkin ama hele şu doğal yazdığın ilk whats app profil resmiydi öldürmüyor süründürüyor. Ay neyse bende derse kaçıyorum öpüldünüz kızlar
o ilk fotoğraflar zamanında Deniz'i çok tanımazdım rastgele alıvermiştim ama o karizma yazdığım resim de süründüren cinsdenAy konuda fotoğrafları çirkin ama hele şu doğal yazdığın ilk whats app profil resmiydi öldürmüyor süründürüyor. Ay neyse bende derse kaçıyorum öpüldünüz kızlar
Of şaka yapıyoruz be, her seferinde belirtelim mi bizde biliyoruz yakışıklı olmadığınıLa kız mız deme döverim seni heben yakışıklı değilim zaten göreceksin niye böyle bir insan olarak lanse ediliyorumben hep söylerim kendi halinde biriyim
Heh böyle daha güzel olduOf şaka yapıyoruz be, her seferinde belirtelim mi bizde biliyoruz yakışıklı olmadığını
bir üst mesajıma bakHeh böyle daha güzel oldu
La ben bazen girmeye üşeniyorum 100 bin mesaj diyorsun. Aman benden uzak olsun sayılarla pek işim yok.@MEnes ciğim teşekkür ederim dizide en sevdiğim değil ama sevdiğim 2.kız karakter diyebilirim.Doğru haklısın 100 bin mesaj dile kolay olmadan ölme
@XanTier senin boynun altında kalmasın verdiği hediyeye bak o kadar uğraşıp onları mı getirdin önüme senin için zor olmamıştır gerçi hep aynı puanları verdiğin için .ss
@Forumdash thanks canım artık Kırgın değiliz kıran tarafız
@Thequeer sadece whatsapp yetmez özelde de bana hediye almalısın sonuçta benim gibi değerli bir insani göreceksin
bir üst mesajıma bakdünkü yazışma seyrini değiştirdi konunun
Eğer olur da ölmezsen 94 bin mesaj daha yazarsın ne olacakLa ben bazen girmeye üşeniyorum 100 bin mesaj diyorsun. Aman benden uzak olsun sayılarla pek işim yok.
Ulan düşününce bile gerildim hahahaha.Ben karizmada değilim ama sempatik adamımdır insan kendini bilmez mi
Eğer olur da ölmezsen 94 bin mesaj daha yazarsın ne olacak
Ben 6.yılım dolmadan yazdım sende de performans var aslında yazsanUlan düşününce bile gerildim hahahaha.94 bin mesajı ayda 200 300 mesaj yazarak kaç yılda yazarım. Mühendisim Matematik durdu lan.
Zorla dedirtecek illa bak taaaaa ocakta karizma demişim. Demekki de öylesin ve ben şimdi kolay kolay insanlara güzel yakışklı diyorum belki ama ben ozamanlar zor derdim yani öyle demişsem öylesin.Ben karizmada değilim ama sempatik adamımdır insan kendini bilmez mi
Peşimde fırfırık olduğun günleri unutmadımZorla dedirtecek illa bak taaaaa ocakta karizma demişim. Demekki de öylesin ve ben şimdi kolay kolay insanlara güzel yakışklı diyorum belki ama ben ozamanlar zor derdim yani öyle demişsem öylesin.
İll yazıştığımız zamanlarda da demiştim avrupalı kızlar senin tipindeki erkeklere bayılırlar(ben hariç)
Sonrada sen fırfırık oldunPeşimde fırfırık olduğun günleri unutmadım
Potansiyel olsa bile ben en aktif oduğum zamanlarda bile ayda 400 falan yazdım en fazla.Ben 6.yılım dolmadan yazdım sende de performans var aslında yazsan
Şarkı sözüne gönderme de yaparmış.Sonrada sen fırfırık oldun
Arkadaşım ol yeter, böylesi daha güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?