denizz19 100.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ay konuda fotoğrafları çirkin ama hele şu doğal yazdığın ilk whats app profil resmiydi öldürmüyor süründürüyor
. Ay neyse bende derse kaçıyorum öpüldünüz kızlar
La kız mız deme döverim seni he
ben yakışıklı değilim zaten göreceksin niye böyle bir insan olarak lanse ediliyorum
ben hep söylerim kendi halinde biriyim

Ay konuda fotoğrafları çirkin ama hele şu doğal yazdığın ilk whats app profil resmiydi öldürmüyor süründürüyor
. Ay neyse bende derse kaçıyorum öpüldünüz kızlar
o ilk fotoğraflar zamanında Deniz'i çok tanımazdım rastgele alıvermiştim ama o karizma yazdığım resim de süründüren cinsden

Diğeri olmayacaktı ama Deniz beklentim büyük deyip paniklettirdi beni bende dün face baktım o fotoğrafı seçip alıp yazıverdim o satırları

iyi dersler canım

La kız mız deme döverim seni he
ben yakışıklı değilim zaten göreceksin niye böyle bir insan olarak lanse ediliyorum
ben hep söylerim kendi halinde biriyim
Of şaka yapıyoruz be, her seferinde belirtelim mi bizde biliyoruz yakışıklı olmadığını
@Dosi

La ben bazen girmeye üşeniyorum 100 bin mesaj diyorsun. Aman benden uzak olsun sayılarla pek işim yok.

Ben karizmada değilim ama sempatik adamımdır insan kendini bilmez mi

Eğer olur da ölmezsen 94 bin mesaj daha yazarsın ne olacak
Ulan düşününce bile gerildim hahahaha.
94 bin mesajı ayda 200 300 mesaj yazarak kaç yılda yazarım. Mühendisim Matematik durdu lan.

Ben karizmada değilim ama sempatik adamımdır insan kendini bilmez mi
Zorla dedirtecek illa bak taaaaa ocakta karizma demişim. Demekki de öylesin ve ben şimdi kolay kolay insanlara güzel yakışklı diyorum belki ama ben ozamanlar zor derdim yani öyle demişsem öylesin.
İlk yazıştığımız zamanlarda da demiştim avrupalı kızlar senin tipindeki erkeklere bayılırlar
(ben hariç
)

Peşimde fırfırık olduğun günleri unutmadım

Ben 6.yılım dolmadan yazdım sende de performans var aslında yazsan
Potansiyel olsa bile ben en aktif oduğum zamanlarda bile ayda 400 falan yazdım en fazla.
Yani ayda 400 yazarak 94 bin mesajı 20 yıla anca yazarım.
Bu yüzden aman kalsın gerek yok az ve öz olması iyidir.

Sonrada sen fırfırık oldun

Arkadaşım ol yeter, böylesi daha güzel
Şarkı sözüne gönderme de yaparmış.