Show Deniz Yıldızı - Dizi Yorumları

Deniz Yıldızı 791.Bölüm Özeti (03.04.2013)

Yıldız, Kaan’ın telefonunu bozup fotoğrafı yok etmiştir. Ancak Yıldız ve Sarp için tehlike bitmemiştir. Acaba Kaan, Yıldız ve Sarp ikilisini daha da sıkıştıracak hangi kararı alacaktır?
Melih bir anlık zaafına yenilip Gizem’le birlikte olmuştur. Bunu öğrenen Banu, Melih’i affetmez. Melih Banu’yu geri kazanabilmek için Gizem ile buluşur. Acaba Melih bu defa Gizem’i terk edebilecek midir?
Banu, kendisini Gizem’le aldatması yüzünden Melih’e kızgındır ve Can’a geri dönmek ister. Acaba Banu, gururu yüzünden kendisini affetmemeye kararlı Can’ı ikna edebilecek midir?
Kaan, ameliyat parasını ödeyenin Sarp olduğunu Elif’e kanıtlamak için, Elif’i de zorlayarak Hastanenin Döner Sermayesine gider. Elif ve Kaan büyük bir bilgiye ulaşır. Acaba Kaan’ı şok edecek bilgi nedir?

Son düzenleme:
Deniz Yıldızı 792.Bölüm Özeti (04.04.2013)

Elif ve Pelin, Fatma’yı öldürmekte kullanılan ve üzerinde Elif’in parmak izi olan bıçağı aramak için Kaan’ın evine gizlice girer. Acaba Elif, bıçağı bulup özgürlüğüne kavuşacak mıdır?
Kaan ve Ozan, Yıldız’ın gerçek ismini öğrenmiş bir araştırma yapar ve sürpriz bir isme ulaşır. Acaba Kaan sonunda Yıldız’ın gerçekte Gülsüm Uygun olduğunu öğrenebilecek midir?
Yıldız, Şevket’in ofisine gider. Şevket, Yıldız’ın kendisine olan iyilik borcunu ödemesi için ondan bir iş ister. Bu sırada Yıldız’ı şok edecek bir olay yaşanır. Acaba Yıldız’ı bekleyen büyük tehlike nedir?
Melih, Banu’ya duyduğu aşkla Gizem’i terk etmiştir. Gizem, Banu’yu arar ama ulaşamaz, bunun üzerine Can’la konuşmaya karar verir. Acaba Can, Banu ve Melih’in yasak ilişkisini öğrenecek midir?

Bölüm süperdi.Yıldız her bölümde köşeye sıkışıyo yakalanması an meselesi artık.Gizem ve Melih evleniyorlarmış buda fotoğrafı.Çok merak ettim acaba kaçıncı bölümde evlenecekler.Ben sezon finalinde evlenirler diye bekliyordum.:) Mehveş ve Özgür bu hafta pek yoktular bu bölümde gözüktüler nihayet.:X526976_597488810263025_1513459787_n.jpg

Ekli dosyalar

• 526976_597488810263025_1513459787_n.jpg
    526976_597488810263025_1513459787_n.jpg
    75.5 KB · Hit: 8
Deniz Yıldızı 793.Bölüm Özeti (05.04.2013)

Yıldız tam Şevket’in ofisinden çıkarken Ozan ve Kaan oraya doğru gelmektedirler. Acaba Kaan ve Ozan Yıldız’ı orada görecekler midir?
Şevket yaptığı iyiliklerin karşılığı olarak Yıldız’dan bir adamı ayartmasını istemiştir. Kılık değiştirerek işe koyulan Yıldız acaba hangi sürpriz isme yakalanacaktır?
Elif Fatma cinayetinden sonra kendini çok kötü hissetmektedir. Pelin’le evde film izleyip kafa dağıtacaklardır. Gecenin ilerleyen saatinde kapı çalar. Acaba gelen, Elif’i şoka sokacak olan kişi kimdir?
Melih Gizem’den ayrılmak istemiş Gizem ise baygınlık geçirmiştir. Melih Gizem’i evine bırakır ancak aile onları hala nişanlı sanmaktadır. Acaba aileye ayrıldıklarını Melih açıklayabilecek midir?

Yarın izlicektim ama dayanamadım az önce izledim.Nasıl kaçırmışım böyle bir bölümü ya.İnanılmaz güzel bir bölüm olmuş.Yıldız Elif'i ihbar etmedi ki,polisler Elif'i niye sordular anlamadım orayı @xBUGRAx Yıldız ve Kaan tam yüz yüze gelmemişler,Kaan'da acayip sarhoştu tanımıcaktır o Yıldız'ı bence de.:D

Mehveş Özgür yine yoklardı.:(Ama bu bölüm çok heyecan ve gerilimli geçti böyle bölümlerde olmamalılar.:D

794.Bölüm Özeti: Melih, Banu’ya kızıp Gizem’le birlikte olmuştur. Melih’i affedemeyen Banu, Can’la her şeye yeniden başlamak ister. Ancak Melih, Banu’dan vazgeçmez. Acaba Banu’yu ne gibi sürprizler beklemektedir?
Melih, Gizem’den ayrılmıştır ancak Gizem Melih’ten vazgeçmeyecektir ve tehlikeli bir plan yapar. Acaba Gizem’in Melih için düşündüğü tuzak nedir?
Elif gittikçe çıkmaza girmektedir. Pelin büyük bir karar alır ve tüm gerçekleri anlatmaya karar verir. Acaba Pelin hangi sürpriz kişiye Elif’in yaşadıklarını anlatacaktır?
Elif ve Pelin, Fatma’nın cinayeti hakkında konuşurken Sarp ikiliyi duymuştur. Sarp olayın iç yüzünü öğrenebilmek için Yıldız’la konuşmaya karar verir. Acaba Sarp, gerçekte Yıldız’ın nasıl biri olduğunu anlayacak mıdır?​

Son düzenleme:
Deniz Yıldızı 795.Bölüm Özeti (09.04.2013)

Sarp, büyük bir ikilem içersindedir. Bir yandan Elif’i çok sevmekte ve kaybetmek istememekte, bir yandan da Yıldız’ın Elif’in hayatını cehenneme çevirmesini izlemektedir. Bir karar vermesi gerekmektedir. Acaba Sarp Elif’i mi, Yıldız’ı mı seçecektir?
Gizem, Melih’e hamile olduğu yalanını söyleyerek, Melih’i geri kazanmak istemektedir. Acaba Melih, Gizem’e inanıp onunla barışacak mıdır?
Bir süredir Volkan’dan şüphelenen Kazım, onu takip etmektedir. Acaba Kazım, Volkan’ın aileden gizlice ne yaptığını öğrenebilecek midir?
Elif, Yıldız’ın tehditleri yüzünden çaresizdir ama ne olursa olsun Kaan’ı da çok sevmektedir. Ancak büyük bir olay yaşanır. Acaba Elif, Kaan ile ilgili dünyasını tamamen karartacak ne öğrenecektir?

Bu alana bir cevap yazın...