Show Deniz Yıldızı - Dizi Yorumları

Deniz Yıldızı 796.Bölüm Özeti (10.04.2013)

Elif Sarp’tan Yıldız ve Kaan’ın yattığını öğrenmiştir. Dünyası başına yıkılan Elif acaba bundan sonra ne yapacaktır?
Kazım Volkan’ın kumar oynadığını öğrenmiştir. Acaba Kazım’ın Volkan’a tepkisi ne olacaktır?
Gizem’in hamile olduğu yalanına inanan Melih acaba Banu’dan vazgeçip Gizem’le evlenecek midir?
Yıldız’ın cinayet fotoğraflarıyla Elif’i tehdit ettiğini öğrenen Sarp kızlara yardım etmek istemektedir. Sarp, kendisine güvenmeyen Elif ve Pelin’i nasıl bir fedakarlık yaparak kedisine inandıracaktır?

Deniz Yıldızı 797.Bölüm Özeti (11.04.2013)

Melih Gizem’e bebeği aldırmaları gerektiğini söylemiştir. Bunu gururuna yediremeyen ve Melih’ten vazgeçmeyecek olan Gizem hamilelik mevzuunu dayısına söyler. Acaba arada kalan Melih bundan sonra ne yapacaktır?
Kaan Elif’e kendini affettirmeye çalışır ancak Elif affetmeyecektir. Elif’i tamamen kaybettiğini düşünen Kaan buralardan gitmeye karar verir. Acaba Kaan tamamen gidecek midir?
Sarp kızların güvenini kazanmak için Elif’ten vazgeçtiğini söylemiş kızlar ise Sarp’ın yardım teklifini kabul etmişlerdir. Acaba cinayet bıçağına ve fotoğraflara ulaşıp Yıldız’ın tehditlerinden kurtulabilecekler midir?
Can Banu’ya Melih’le görüşme yasağı getirmiş ancak Banu Melih’le görüşmek zorunda kalmıştır. Bunu gören Can’ın tepkisi acaba ne olacaktır?

[h=1]Deniz Yıldızı 796. Bölüm[/h]

Moderatörün son düzenlenenleri:
Deniz Yıldızı 798.Bölüm Özeti (12.04.2013)

Banu, Gizem’in hamile olduğunu duyduktan sonra delirmiştir. Öfkesi bir türlü geçmeyen Banu acaba Melih’le nasıl hesaplaşacaktır?
Gizem Melih’i evliliğe ikna etmeye çalışmaktadır. Acaba Gizem, kendisiyle evlenmeye yanaşmayan Melih’i ikna etmeyi başarabilecek midir?
Can, Banu’ya bir türlü ulaşamamaktadır. Banu’nun Melih’e gittiğini tahmin eden Can, Banu’yu orada bulunca acaba ne tepki verecektir?
Elif, Sarp ve Pelin’in Yıldız’a karşı yaptığı iş birliği devam etmektedir. İlk hedefleri Yıldız’ın güvenini kazanmak olan üçlü amaçlarına ulaşabilecek midir?

Deniz Yıldızı 799.Bölüm Özeti (15.04.2013)

Fatih aylar sonra Yıldız’ı aramış, Yıldız bu konuşmadan sonra iyice paniğe kapılmıştır. Hemen bu görüşmeden sonra kapı çalar. Yıldız inanılmaz korkmuştur. Acaba gelen gerçekten Fatih midir?
Levent Suna’ya Emre’yi de alıp kaçalım teklifinde bulunmuştur. Acaba evde azap çeken Suna bu teklifi kabul edecek midir?
Kazım Volkan’ın Banu’dan para aldığını öğrenmiş ve öfkelenmiştir. Acaba Kazım her şeyi öğrenecek midir?
Gizem hamilelik yalanını devam ettirmektedir. Melih evlilik konusunda iyice köşeye sıkışmıştır. Herkesten gizlenen bu hamileliği acaba hangi sürpriz isim öğrenecektir?

Deniz Yıldızı 800.Bölüm Özeti (16.04.2013)

Gizem’in hamileliğinden kuşkulanan Melih kesin sonuca ulaşmak için Gizem’e bir test verir. Acaba Gizem’in hamilelik yalanı ortaya çıkacak mıdır?
Sarp Yıldız’ın güvenini kazanmak için, kendisiyle Elif’in yattığını düşünmesi gerektiğine inanmaktadır. Elif zor da olsa bu teklifi kabul eder. Acaba bu oyun işleri daha da işin içinden çıkılmaz hale mi getirecektir?
Suna artık yaşadığı hayata dayanamamaktadır. Suna’nın aldığı hangi karar aileyi şoke edecektir?
Elif ve Sarp’ın yattığını sanan Yıldız, acaba hangi isteğiyle Elif’in hayatını alt üst edecektir?

Bugün bölüm şahaneydi. Suna'yı takdir ettim cesurca ailesinin önünde boşanacağını söyledi, yalnız Levent'in hislerini hala anlayamadım gerçekten seviyor mu, yoksa Emre bebek için mi Suna'ya yaklaşıyor? (b) Banu'nun yatmadığı erkek kalmadı nasıl bi kız bu ya. :D Melih'le beraber olduktan birkaç bölüm sonra Can'lada beraber oldu hemde kendi isteğiyle ama yinede Can'a soğuk davranıyor, ben Gizem ve Melihciyim ama senaristler Gizemi kötü kız yaptı. :(((( Bu cuma düğün var bakalım ne gibi gelişmeler olacak...

[h=1]Deniz Yıldızı 799. Bölüm[/h]

Deniz Yıldızı 801.Bölüm Özeti (17.04.2013)

Yıldız, Fatih'in hapishaneden kaçmış olabileceğinden kuşkulanıp korkmaktadır. Acaba Yıldız bu korkusunda haklı mıdır?
Melih, Gizem'in evlenmek için hamilelik yalanı uydurduğunu düşünmektedir. Bu sırada nikah dairesinden sürpriz bir telefon gelir. Melih, Gizem'in yalanını ortaya çıkarabilecek midir?
Suna, ailesinden habersiz Volkan’a boşanma davası açmıştır. Acaba, gecekondu ahalisi bunu öğrendiğinde ne tepki verecektir?
Yıldız, Sarp'ın arkadaşı için istediği yardımı kabul etmiştir. Sarp'ın, Yıldız hakkında bilgi toplamak için gittiği oteldeki gizemli kişi kimdir?

Çok feci bir bölümdü ya. Olaylar olaylar olaylar... Melih'in sahneleri bana heyecan vermiyor sonuçta evleneceklerini biliyorum. :D Suna artık bitti, Kazım bunu duyunca kesin vurur Sunayı. :D Bu haftaki bölümler çok heyecanlı.

[h=1]Deniz Yıldızı 800.Bölüm[/h]