Deniz Çakır 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Geri Dönüyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,846
Puanı
1,060
1577039571538.png

ATV'nin sevilen dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da sürpriz gelişme!

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Mustafa Üstündağ, Hüseyin Avni Danyal, Burak Sergen ve Selda Alkor'un yer aldığı, Onur Tan'ın yönetmenliğini üstlendiği 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 3. sezon finalinde diziden ayrılan, Meryem karakterini canlandıran Deniz Çakır 153. bölüm itibariyle diziye geri dönüyor.

''Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'' yeni bölümleriyle her Salı ATV'de!

Deniz Çakır'ı duruşu olan biri sanıyordum. Eğer ki diziye dönüyorsa ki yakın zamanda Kutsal Motor'a katıldı ve orda allah korusun demişti. Şimdi diziye dönüyorsa o yaşananlardan sonra gurursuz ve onursuz biri olduğunu göstermiş olur... Sevdiğim oyunculardan biriydi...

Kutsal Motor'u bende izledim, önce Adolftay denen sayfa şimdi de fragman... Umarım doğru değildir, yoksa onca haberden sonra tekrar dönmesi dediğin gibi gurursuz ve onursuz olduğunun göstergesidir.

• Beğendim
Reactions: blacklion
döndüğünü düşünmüyorum muhtemelen cenazesini getirecekler sadece

Bazı haber sitelerinde Müjde Uzman'ın da diziye döneceği yazıyor, doğruluğu yanlışlığı hakkında bir fikrim yok tabii.

Müjde Uzman hali hazırda Savaşçı'dan ayrılmışken geri dönebilir ama Deniz Çakır'ın döneceğini zannetmiyorum..

ATV'nin sevilen dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da sürpriz gelişme!

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Mustafa Üstündağ, Hüseyin Avni Danyal, Burak Sergen ve Selda Alkor'un yer aldığı, Onur Tan'ın yönetmenliğini üstlendiği 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 3. sezon finalinde diziden ayrılan, Meryem karakterini canlandıran Deniz Çakır 153. bölüm itibariyle diziye geri dönüyor.

''Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'' yeni bölümleriyle her Salı ATV'de!

Meryem karakterini başka bir oyuncu oynayacak diye tahmin ediyorum. Deniz Çakır son röportajından sonra dönmez.

Ne diyim. İlk haber çıktıgından beridir karşiydim Deniz için ama kendisini karkter olarak bitiren ilkkez göruyom.

Bende üstüme alınmadım zaten ne bu alınganlık :A

Salı akşamı eğer gelmezse o zaman bakarsın icabına :A
Senin ne tepki vereceğin belli olmuyor ondan şey ettim. :A Dediğim gibi dönmeme ihtimali yüksek o yüzden başka oyuncu gelirse kilitlemek zorunda kalırım. :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...