Deniz Çakır 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Geri Dönüyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin ne tepki vereceğin belli olmuyor ondan şey ettim. :A Dediğim gibi dönmeme ihtimali yüksek o yüzden başka oyuncu gelirse kilitlemek zorunda kalırım. :A
Tabiki öyle bir durum olursa sil hatta, Deniz Çakır'ın yerine Meryem diye birinin getirilmesi rezaletini kaldıramam :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Sabah ve Atv nin karalama haberlerini unutmuşum. Şimdi yorumlarda aklıma geldi. Göz göre göre bu olayları unutucak değildir. Ayrıca diziden özel hayatı yüzünden kovulmamış mıydı. :)

Bu iftiraların gerçekten iftira olduğunu kanıtlar. Ama aynı şekilde özellikle bu sabah atv yalakalarının bu iftirayı açtığını düşünürsek bu durumu kabut etmesi şahsen beni bile üzdü çünkü ben kindar bir insanımdır. Bu yapılan iftiralar bana yapılsa bırak dizisine katılmayı o binanın önünden geçerken tükürürdüm.

Deniz Çakır en son Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler videosunda (geçtiğimiz ay yayınlandı) diziye geri döner misin sorusuna Allah muhafaza dedi. :A Kendisinin geleceğine inanmıyorum.

Deniz Çakır en son Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler videosunda (geçtiğimiz ay yayınlandı) diziye geri döner misin sorusuna Allah muhafaza dedi. :A Kendisinin geleceğine inanmıyorum.
bahadır özdener deniz çakır'ı instagram'da yeniden takip etmeye başlamış ama ?

• Harika
Reactions: Çiğdem
Birsen Altuntaş haberin yanlış olduğunu belirtti. Bu da TV100 sitesindeki haberden alıntı:

Öte yandan bir çok haber sitesi Deniz Çakır'ın diziye geri döneceğini iddia etti. Ancak tv100 haberin doğrusuna ulaştı ve Deniz Çakır'ın diziye geri döneceği iddiasının gerçeği yansıtmadığını öğrendi. Deniz Çakır, en azından şimdilik Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine dönmeyecek.

Yani konu kilit ve @Çiğdem hüsran. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...