Canım iyi yolculuklar dikkat et kendine,görüşürüzGörele ilçesindeyiz tam Trabzonla Giresunun ortasında ikisinede 1 er saat mesafesi var istediğin zaman gidemiyorsun Giresuna![]()
![]()
Ben hazırlanayım görüşürüz akşam cnm![]()
Canım iyi yolculuklar dikkat et kendine,görüşürüzGörele ilçesindeyiz tam Trabzonla Giresunun ortasında ikisinede 1 er saat mesafesi var istediğin zaman gidemiyorsun Giresuna![]()
![]()
Ben hazırlanayım görüşürüz akşam cnm![]()
Dark beni dün bu konuya çağırınca hem başlık hem yazılar gözümü korkutmuştu. Şuan tek seninkini okudum ve @Arslan Bey ile şu muhabbet geldi aklımaİlk kim çıkardıysa bu bayan değil kadın diyeceksiniz işini, ondan duyan bütün kadınlar da tribe girdi bize kadın deyin biz kadınız yaa diye. Yerine göre iki kelime de kullanılabilir, sanki bayan kelimesi çok ayıp, aşağılayıcı bir şeymiş gibi davranmaya gerek yok.
Mesela burada ödülün ismi "en iyi kadın oyuncu" olduğu için muhabirin kadın demesi doğru olurmuş ama bu kadar büyütülecek bir tarafı da yok ki Demet Evgar da eminim sadece burada söylememiştir kadın diyeceksiniz lafını her bayan diyene söylüyordur anlamsızca.
Sen bayana alınmamışsın, Arslan bey alınmış anladığım kadarıyla. Bir terslik var bu işteDark beni dün bu konuya çağırınca hem başlık hem yazılar gözümü korkutmuştu. Şuan tek seninkini okudum ve @Arslan Bey ile şu muhabbet geldi aklıma
Ekli dosyayı görüntüle 59401
Aaa iyi geldi biraz değişiklikCanım iyi yolculuklar dikkat et kendine,görüşürüz![]()
KIZ arabanızla gitmediniz mi sizAaa iyi geldi biraz değişiklikAaa bir de şu dolmuş yoruculuğu olmasa sıcak hava hele hiç çekilmiyor
![]()
![]()
![]()
Arabamız yok kızlarla dolmuşla gittik mecburKIZ arabanızla gitmediniz mi sizNE dolmuşu
aaa bende annen babanla gitçen sandımArabamız yok kızlarla dolmuşla gittik mecburKaravan gibi camlarıda kapatmışlar yeni araçlarda camda yok yaz ayları tam işkence 😕😕😕
Aaa yok cnm Babam çalısıyor bizim kızlarla gittikaaa bende annen babanla gitçen sandım![]()
Bütün kız kuruları dün Giresun çarşıdaydı deseneAaa yok cnm Babam çalısıyor bizim kızlarla gittik![]()
![]()
![]()
Aaa diğerlerini bilmem bizim işimiz vardıBütün kız kuruları dün Giresun çarşıdaydı desene![]()
Koca bulmaya mı gittiniz kız,piyasa yapmaya heeeAaa diğerlerini bilmem bizim işimiz vardı![]()
![]()
![]()
Aaa sanane ayoll kıskanmaKoca bulmaya mı gittiniz kız,piyasa yapmaya heee![]()
Ne kıskancam be,ben hergün yollardayımAaa sanane ayoll kıskanma![]()
![]()
![]()