Demet Evgar: "35 bin skeç çektik, hâla erkeklere kadın demeyi öğretemediysek..."

Off bu ne? :F
Hem başlık uzun hemde bir sürü uzun yorumlar.
Bunları boşverde, sen en son bir soru sordun bende seni baya baya sıvadım :A bakmamışsın bile 😱
Neyse, bu aşırı, olağanüstü, sıradışı gereksiz boş muhabbet sonucu doğmuş soruya cevap vermesen de olur.

Biliyorsun, meşgul bir insanım. Bakıyorum şu an.

Kadın iki kelimeyle hayat dersi vermiş muhabire :bhr:

Bayan kelimesi türkçemizde daha kibar olanı bence. Baymak ile ilgili hakaret şeklinde söyleyenden yok. Gereksiz kapris bence. Boşları alalım.:A

Kadınların bu tutumu yüzünden birine hitap ederken ne diyeceğimi şaşırıyorum kadın diye seslensem olmaz bayan desem hiç olmaz. :F Hanımefendi diyorum ben de ama bu seferde çok kibar oluyor. :A

@Aserat gözlerim kanadı, kelime başlarını büyük yazsan ya. :T:

Boş yapmış bence. Ben Kadın/Bayan kelimelerini kullanırken feminist yaklaşmıyorum, Bayan daha saygın ve kibar hali. Yoksa kadınları düşürmek amaçlı kullanmıyorum, o kişiden kişiye değişen bir şey. Muhabir burada kötü amaçla mı sormuş?

Madem alıntı yaptın senin vesilen ile forumumuzda iletişimde olduğum ''dişi'' üyelere sorumu sorayım. Bizzat asıl kişiye, dolaylı değil doğrudan soracağım. Daha sağlıklı. Bayan, bayan, bayan. @vadikızı @Dosi @Çiğdem- sayısı önemli olmamakla beraber 3 kere bayan dedim, size hitap ettiğimi düşünün; değeriniz azaldı mı?
Kadın denmesini tercih ediyoruz ama karşı tarafıda kınamayıda doğru bulmuyorum Demet burada olsa bayan üye yazdıran @bazinga yı topa tutardı sanırım yanı sürekli yüzüne deniliyor gibi kocaman yazıyor etiket olarak :A :A :A @Harunnn60

Sokağa çıkınca eleman arayan tüm dükkan camlarında Bayan eleman aranıyor yazar Demet kapıda dolaşırken dükkan camlarını taşlaması lazım ozaman :A :A :A

Ben Karı söylemine sadece sinir oluyorum oklavayı kafasına geçiresim geliyor tek hosuma gitmeyen hitap şekli bu bir kadın olarak :A :A :A

Kadın denmesini tercih ediyoruz ama karşı tarafıda kınamayıda doğru bulmuyorum Demet burada olsa bayan üye yazdıran @bazinga yı topa tutardı sanırım yanı sürekli yüzüne deniliyor gibi kocaman yazıyor etiket olarak :A :A :A @Harunnn60

Sokağa çıkınca eleman arayan tüm dükkan camlarında Bayan eleman aranıyor yazar Demet kapıda dolaşırken dükkan camlarını taşlaması lazım ozaman :A :A :A

Ben Karı söylemine sadece sinir oluyorum oklavayı kafasına geçiresim geliyor tek hosuma gitmeyen hitap şekli bu bir kadın olarak :A :A :A
Gerektiği yerde kadın gerektiği yerden bayan kullanılsın olsun bitsin :A