Demet Akbağ'dan 'Akrep'e Veda Paylaşımı!

7 yıl sonra güvendiği bir işte başrol oynayan ve sonuna kadar destek veren bir queen'dir Demet Akbağ. :bhr: Kendisini bu kadar uzun ilk kez izledim ve cidden bu kadar sevilmesine hak veriyorum, komediyi başaran dramı hayli hayli başarırmış ki 26 bölüm boyunca da sahnesine göre kendinden nefret de ettirdi, çok da sevdirdi. Her ne kadar Akrep 0 reytingle bu kadar uzun devam eden haftalık dizi olsa da, çok başarısız olsa da izleyenleri için Perihan Emgen'in unutulmaz bir karakter olduğu ortada.

Yazıdaki samimiyet fazlasıyla hissediliyor, ah bu arada her bölüm spoili ve içten storylerini çok özleyeceğim. :A Kendisini yakın zamanda bir filmde izleyeceğimizi biliyor olmak güzel de nolursa olsun dijital veya televizyon dizisinde oynamalı. Her ne kadar son 2 dizisi başarısız olsa da gerek başrol gerek yan rol olarak önümüze yeteneksizleri dolduracaklarına Demet Akbağ'ı getirsinler... :bhr:

Bu arada 7 bölüm konuk oyunculuk yaptığı Kırmızı Oda'ya 2 ayrı postla veda eden Evrim Alasya'nın, 26 bölüm başrolü olduğu bir diziye ve karakterine veda etmemesi çok ilginç...

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Bestemsu Özdemir, konuk olduğu diziye story çekerek veda etmiş.. 😱 Şaşırdım, ama bunu da ekibin samimi ve iyi olmasına bağlıyorum. :bhr:

• İlginç
Reactions: slhttnmtl
Evet üstünden bir gün geçti ve dizinin 'SÖZDE' başrolü Y*s*f Ç*m sanki dizi yokmuş gibi davrandı, oysaki en uzun süren dizisi. :F Neyse zaten saygısızlığına hiç mi hiç şaşırmadım.

Bu arada Twitter'dan elalemin şeylerini paylaşması diziye veda etmek sayılmaz ki daha büyük bir kitlenin bulunduğu Instagram'da ciddi ciddi dizi yokmuş gibi davrandı...

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
Hahahahahahaha, "sizin için" başrol olmayan birinin veda paylaşımı etmemesi niye bu kadar dert oldu? Siz asıl Evrim Alasya'ya bakın. :A Yukarıda kendiniz de demişsiniz, konuk olduğu dizi için 2 kere paylaşım yaptı ama 26 bölüm başrol olduğu dizide sadece fragmanı "repost" etti. :A
------
Bu arada Yusuf, en azından fragman dışı bir şey paylaştı. Başkaları onu bile etmedi. :A Bestemsu Özdemir konuk olmasına rağmen paylaşım yaptı, sonradan girmesine rağmen Bertan Asllani bile veda paylaşımı yaptı. :A

Onu yapamayanlar da var bak görüyoruz ki zaten dizinin ASIL BAŞROLÜ olan Evrim Alasya'nın da bu konuda yaptığının yanlış olduğunu belirttim. :A Bu arada BAŞROL OLMAYIP BU KADAR ÖNEMLİ BİR KARAKTER OLARAK GÖRÜLEN KİŞİNİN paylaşım yapmaması dert olmadı da kendisinin nolduğunu gösterdi. :A

Neyse konuma uçuyorsunuz hemen bari alıntı yapın öyle değil mi. :F

• Harika
Reactions: Carpe Diem
Fragman dışı bir şey paylaşmışmışmış, depolama alanına biraz kıysaydı da indirseydi bari videoları. :A Bestemsu ve Bertan'a da çook alkış, başkasının avukatlığını yapmak için elalemi karıştırmanız ahh ah... :F
------

Hala fanıyım canım ama EVRİM ALASYA ne yapsa haklıdır diye bir şey yok sonuçta, bence 2 satır bir şey yazmalıydı. :A
------

AHAHAHAHAAHAHHAH 100 yıl önceki konulara gidilmiş. :A

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
176,634
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy