istiycem tabi ayol,kolay mı benim gibisini bulmakBakma parasıda iste bari![]()
![]()
![]()
istiycem tabi ayol,kolay mı benim gibisini bulmakBakma parasıda iste bari![]()
![]()
![]()
Aaa Demete ilk defa katılıyorum@tolgab @Forumdash @serhatt @Billy Kane
Soyunmanın özgürlükle ne alakası var . Çıplak dolaşın diye kanun çıksa insan yine o kurala uymaması lazım edep diye bir şey var . Hayvandan ne farkımız kalıyor tövbe tövbe![]()
![]()
![]()
Hemen üstünü giyin diye paraları dökerler sana ceplerinde ne varsaistiycem tabi ayol,kolay mı benim gibisini bulmak![]()
Aaa tabi bir kadın olarak ne giyersen giy taciz bahanesi otür şeyleri tabi doğru bulmam ama ben kendi açımdan edepli yaşayan bir kadınım forumda bir kaç üye dışında çoğu kişi görmüştür beni dekoltesiz sade dikkatli giyinen birisiyim , Oyüzden bu konudakı kadının sokakta çıplak dolaşınca özgürüm lafını kesinlikle doğru bulamamŞu lafa bak; "Oh! Hava sıcaktı soyundum. Kimse dönüp ne yapıyor?"
Özgürlük diye diye özgürlük tanımı bu tabirlere dştü. Daha da düşer bu söz... Parkta bi köşede çiftleşmeyi bile özgürlük olarak nitelendirecek tipler çıkacaktır çok yakında😕
Demeti bu konuda kınamıcam bende. Şuan Demet'e "lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adamı mı" diyecilik yapılıyor. Demet'in ve soyunan kızı eleştiren kişiler "özgürlüğün tanımının ayaklar altına alınmasına" kızıyor. Şöyle bir laf vardır "isterse g********** sın.... bize neeAaa tabi bir kadın olarak ne giyersen giy taciz bahanesi otür şeyleri tabi doğru bulmam ama ben kendi açımdan edepli yaşayan bir kadınım forumda bir kaç üye dışında çoğu kişi görmüştür beni dekoltesiz sade dikkatli giyinen birisiyim , Oyüzden bu konudakı kadının sokakta çıplak dolaşınca özgürüm lafını kesinlikle doğru bulamam
Herşeyin bir edebi var ayoll tabi aile terbiyesi almak ona göre yetişmekte önemli Aaa bu Demetlerde o konuda çok dikkatli insanlar değil onların bunu demesi doğrumu önce kendine bak hesabı orasına karışmamAma kendi adıma kınıyorum bu ecünnüyü
![]()
Aaa orasına karışmam dedim gibiDemeti bu konuda kınamıcam bende. Şuan Demet'e "lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adamı mı" diyecilik yapılıyor. Demet'in ve soyunan kızı eleştiren kişiler "özgürlüğün tanımının ayaklar altına alınmasına" kızıyor. Şöyle bir laf vardır "isterse g********** sın.... bize neeDemeti kınıyan arkadaşları da kınıyorum...
Bu dediğini sen çıplak dolaşırsan sana yaparlar bence tatlımHemen üstünü giyin diye paraları dökerler sana ceplerinde ne varsa![]()
![]()
![]()
Aaa sen kendine bak ayollBu dediğini sen çıplak dolaşırsan sana yaparlar bence tatlım![]()
SEN KATILIYORSAN BEN otomatikmen katılşmıyorumAaa Demete ilk defa katılıyorum@tolgab @Forumdash @serhatt @Billy Kane
Soyunmanın özgürlükle ne alakası var . Çıplak dolaşın diye kanun çıksa insan yine o kurala uymaması lazım edep diye bir şey var . Hayvandan ne farkımız kalıyor tövbe tövbe![]()
![]()
![]()
Bana her tür dekolte gider,mihrap yerindeAaa sen kendine bak ayollSırt dekoltesi gider sana
![]()
![]()
![]()
Aaa senin katılmaman normal Meryemide biliyoruzSEN KATILIYORSAN BEN otomatikmen katılşmıyorum![]()
Dilini koparirimAaa senin katılmaman normal Meryemide biliyoruz![]()
![]()
![]()