Demet Akalın'dan Serel Yereli'ye Cevap!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,775
Puanı
1,061
Tatil için İtalya'nın Milano şehrini seçen ünlü oyuncu sıcaktan bunalıp soyundu. Çimler üzerine uzanan genç güzel, bu halde çektiği videoyu Instagram hikayesinden takipçileriyle paylaştı.

Genç oyuncunun videoda "Oh! Hava sıcaktı soyundum. Kimse dönüp ne yapıyor?" diye bakmadı!" diyerek içinde bulunduğu durumun tadını çıkardı.

Yereli'nin paylaşımını gören Demet Akalın, tepkisini sert bir dille ifade etti. Akalın, "İşte bu yüzden Serenay Sarıkaya'lar zirve oluyor! Bazıları da onun kaç gömlek altı" diyerek Yereli'ye sinirlendi. Tepkiye Akalın'ın vokalisti Merve Özbey ve yakın arkadaşı Ebru Polat'ta dahil oldu.

IMG_20180427_155826.jpg

Aaa Demete ilk defa katılıyorum :A @tolgab @Forumdash @serhatt @Billy Kane

Soyunmanın özgürlükle ne alakası var . Çıplak dolaşın diye kanun çıksa insan yine o kurala uymaması lazım edep diye bir şey var . Hayvandan ne farkımız kalıyor tövbe tövbe :A :A :A

Özgürlüğü çok yanlış anlıyorlar tamam kimse kimsenin giydiğine karışamaz ama dediğim gibi giydiğine karışamaz çıplaklık çok ayrı bir şey ve özgürlük demek çıplaklık demek değildir.

Aaa Demete ilk defa katılıyorum :A @tolgab @Forumdash @serhatt @Billy Kane

Soyunmanın özgürlükle ne alakası var . Çığlak dolaşın diye kanun çıksa insan yine o kurala uymaması lazım edep diye bir şey var . Hayvandan ne farkımız kalıyor tövbe tövbe :A :A :A
Bu kız neyin acısını çıkarmaya çalışıyor,hap map mı içiyor acaba kendinde değil,gözden düşüyor böyle yaparak :A

Tatil için İtalya'nın Milano şehrini seçen ünlü oyuncu sıcaktan bunalıp soyundu. Çimler üzerine uzanan genç güzel, bu halde çektiği videoyu Instagram hikayesinden takipçileriyle paylaştı.

Genç oyuncunun videoda "Oh! Hava sıcaktı soyundum. Kimse dönüp ne yapıyor?" diye bakmadı!" diyerek içinde bulunduğu durumun tadını çıkardı.

Yereli'nin paylaşımını gören Demet Akalın, tepkisini sert bir dille ifade etti. Akalın, "İşte bu yüzden Serenay Sarıkaya'lar zirve oluyor! Bazıları da onun kaç gömlek altı" diyerek Yereli'ye sinirlendi. Tepkiye Akalın'ın vokalisti Merve Özbey ve yakın arkadaşı Ebru Polat'ta dahil oldu.

Ekli dosyayı görüntüle 59226
Yeşim Salkım-Fatih Altaylı bu kızı savunmuşlar hep :D

Bu kız gündeme gelmek için daha önce de bu tarz çıkıntılıklar yapmıştı ama Demet Akalın'ın kalkıp ahlak dersi vermeye çalışması ilginç. Soyunursa soyunur yani sanane.