Demet Akalın: Sen Herşeysinn Bee Tarkann!

Musti efsanedir. Tarkan`a ezme lafına göre savundum. Yoksa Mustafa Sandal`a laf yok. :D Onu da, seni de severim. :D Sanki sen aldın da ne yaptın. :D Peş peşe elendik. Çeyrek final bile göremedik. :A
hhahah aa ben 96 senesini söyledim mustinin tarkanı geçtiği tek yıl 96 yılıdır 97 den sonra tekrar geriye düştük o ayrı inkarda etmiyorum zaten :A :A :A

aa hiç sorma strateji yapayım derken düşmüştük :F bende sunucu olarak takılıyorum artık :A :A :A

hhahah aa ben 96 senesini söyledim mustinin tarkanı geçtiği tek yıl 96 yılıdır 97 den sonra tekrar geriye düştük o ayrı inkarda etmiyorum zaten :A :A :A

aa hiç sorma strateji yapayım derken düşmüştük :F bende sunucu olarak takılıyorum artık :A :A :A
Arada bir yeniden All Star`ı yap. Hıncımızı çıkaralım milletten. :A Teoman hala aklımda. :D

Arada bir yeniden All Star`ı yap. Hıncımızı çıkaralım milletten. :A Teoman hala aklımda. :D
son 1 normal sezon daha yapıp 2. al star ile veda sezonu yapacaz son dönemeçlere girdiğimizden az ağırdan alıyorum kepenkler kapanmak üzere acun beyin survivoru gibi yolun sonuna gelmek üzereyiz dişi acun olarak :A :A :A

son 1 normal sezon daha yapıp 2. al star ile veda sezonu yapacaz son dönemeçlere girdiğimizden az ağırdan alıyorum kepenkler kapanmak üzere acun beyin survivoru gibi yolun sonuna gelmek üzereyiz dişi acun olarak :A :A :A
sen bitir. Ben yıllar sonra gelip çoluk çocukla yeniden başlatırım. :A Söz başa da senin ismini yazıcam. Çiğdem`in anısına diye. :A:A:A

hhahah aa ben eskilere daha takıntılıyım birde çocukluğumda araba ve şımarık şarkıları ile tanımıstım musti ve tarkanı 5-6 yaşlarındayken o albümlerden beridir 20 yıldır her albümlerini takip ederim bunların serdar ve kenan doğuluda öyle :F

ama mustiye çok özel sevgi besliyorum seninde sevdiğini biliyorum ms de seçmek istemiştin ben kapmasaydım :A :A :A

gül kokusu albümüyle yeniden ortalığı sallamıstı aslında sonra aşkın beni baştan yazar ilede sallamaya devam etmişti ama ne olduysa aşkın beni bastan yazardan sonra oldu kadın son yıllarda ne yapsa etki etmiyor hande demet polimiklerinden dahada gölgede kaldı son yıllarda başarılı olmasalar bile sürekli onları gündeme taşıyorlar :F
aşkın beni baştan yazardan sonra bi şarkısı daha vardı ya 20 milyonu geçmişti o şarkı da iyiydi. ama ondan sonra duruldu dediğin gibi bende üzüldüm açıkçası...

aşkın beni baştan yazardan sonra bi şarkısı daha vardı ya 20 milyonu geçmişti o şarkı da iyiydi. ama ondan sonra duruldu dediğin gibi bende üzüldüm açıkçası...
yakın mesafe sanırım evet oda çok güzeldi aslında son yaptıkları hala güzelde işte gül kokusu albümünden sonra pek etki olmadı sertabında koparılan çiçekler en etkilşi albümüydü 2010 dan sonra burcu ve sertaba popüllelik nedense azaldı hande demet polimikleri çok ön plana çıktığından gibi bence :A :A :A @Forumdash

yakın mesafe sanırım evet oda çok güzeldi aslında son yaptıkları hala güzelde işte gül kokusu albümünden sonra pek etki olmadı sertabında koparılan çiçekler en etkilşi albümüydü 2010 dan sonra burcu ve sertaba popüllelik nedense azaldı hande demet polimikleri çok ön plana çıktığından gibi bence :A :A :A @Forumdash
Çok konuşuyorlar ondandır. :A Diğer saydıkların daha üsturuplu. :bhr:

Burcu'da çok şarkı çıkarıyor bence şöyle bir yenilese kendini iyi olur. Sonra aşkın beni baştan yazar tarzı bir tane patlatsın. Bi ara bayram günlerinden bile şarkı yayınlamıştı. :F

Çok konuşuyorlar ondandır. :A Diğer saydıkların daha üsturuplu. :bhr:

Burcu'da çok şarkı çıkarıyor bence şöyle bir yenilese kendini iyi olur. Sonra aşkın beni baştan yazar tarzı bir tane patlatsın. Bi ara bayram günlerinden bile şarkı yayınlamıştı. :F
darmaduman çok kaliteli kıymeti onunda bilinmez ama keyifle dinliyorum cnm benim sevmem yetiyor ergenler uzak dursun zaten ayoll :A :A :A

darmaduman çok kaliteli kıymeti onunda bilinmez ama keyifle dinliyorum cnm benim sevmem yetiyor ergenler uzak dursun zaten ayoll :A :A :A
Bu son şarkısı daha çok izlendi diğerlerinden zaten. :A Bende izleyeceğim bir ara klibi.

Şuan Ayşe Hatun fanı oldum ben ya. Olay şarkısını izlesene bi. Klip yabancı tarzda öyle bir kaliteli ki. :hearteyes::hearteyes:

Bu son şarkısı daha çok izlendi diğerlerinden zaten. :A Bende izleyeceğim bir ara klibi.

Şuan Ayşe Hatun fanı oldum ben ya. Olay şarkısını izlesene bi. Klip yabancı tarzda öyle bir kaliteli ki. :hearteyes::hearteyes:
aa o kadın zuak dursun benden :F sen hala darmadumanı izlemednmi 😱😱😱

Müzik adamları demek ki Handeyi tercih ediyor. Populer kulturin kölesi olan halk da tercihini seciyor diyim ne diyebilirim ki:X bu tartişma apple vs android olur. Apple da yine google urunleri kullanırsın ama:A
Muzik adamlari derken? Hande dahil bugune kadar Tarkani oven muzik adami kalmadi en son Ilhan Sesende bu listeye katildi.Hande sanki yuksek sanat mi gosteriyor? Kis kis ,ya ya ya sarkilarini unutmadik .Neyse goz var nizam var kimin nerde oldugu belli

Muzik adamlari derken? Hande dahil bugune kadar Tarkani oven muzik adami kalmadi en son Ilhan Sesende bu listeye katildi.Hande sanki yuksek sanat mi gosteriyor? Kis kis ,ya ya ya sarkilarini unutmadik .Neyse goz var nizam var kimin nerde oldugu belli
Dj'leri bahsettim... Hande en azından kıs kıs ile tüm eleştırıleri üzerine alabildi. Hatta Tarkan'ın o şarkısına da sahip çıkmıştı:X Tarkan cubbayı album için hazırlamiştı guya koymadı bile... Yayaya'ya nolmuş? Klipsiz izlenmede Turkiye'de "döneminde" rekor kırmıştı:F

sadece bir kanalda 22 milyonu gecti izlenme sayisi

Tarkanin kendi hesapinda 10 milyon

klipi o kadarda begenmemistim ama izledikce begeniyorum