Çekemez
maksat tarkanla demete nispet olsun hem musti tarkan aynı evde olsa bile düşmanlıklarından birşey kaybetmezlerÇekemezmusti de tarkan da demet de dmc müzikten
Hande başka şirketten
![]()
Demet ordayken Hande gitmezmaksat tarkanla demete nismet olsun hem musti tarkan aynı evde olsa bile düşmanlıklarından birşey kaybetmezler![]()
![]()
![]()
yada seneye handeyide dmc alalım çift çift takılsınlar![]()
![]()
![]()
aslında doğru tarkanın rakip şirketinde olmalı ama samsun bey ile arası çok iyi işteDemet ordayken Hande gitmezMusti Hande'nin oldugu şirkete geçsin. Zaten dmc'de de kıymetini bilemediler adamın
Tarkan'la Musti neden kavgalı ben hiç bilmiyorum![]()
Ayy sus ezdik mezdik deme şimdi konuya üşüşürler vallaha başin ağrıyarak uyumaya gidersinaslında doğru tarkanın rakip şirketinde olmalı ama samsun bey ile arası çok iyi işte
ayy onlar 96 senesinden beridir düşman ayollgölgede aynı albümü ile tarkanı ezmiştik sonra 2005 kadar yaklasık 10 yıl büyük rekabetleri sürdü son 10 yılda o rekabet pek olmasada araları hala düzelmedi tabi 20 yılı aşmış dahada düzelmez
![]()
hhaha aa zaten sadece 96 yılında 1 numaraydık onunda tadını çıkaralım ayollAyy sus ezdik mezdik deme şimdi konuya üşüşürler vallaha başin ağrıyarak uyumaya gidersin
Hangi albümle hangi albüm kapişmişti![]()
Musti Tarkan'ı geçmek istiyorsa yeni bi şarkıyı cover'lamalıhhaha aa zaten sadece 96 yılında 1 numaraydık onunda tadını çıkaralım ayoll
işte gölgede aynı ile musti 1 numara olmuştu sonra tarkanında ölürüm sana albümü gelince rekabet düşmanlık ne varsa başladı zaten 90lı yılların en iyi 2 albümü olmaya ve en iyi 2 şarkı araba şımarık olmaya yatkınlar çok iyi 2 albüm çok iyi 2 şarkı![]()
Artık ne yapsak zor ama ben tarkanıda çok seviyorum serdar ortaçıda kenan doğuluda musti zaten erkeklerde 4 lü efsanelerim 20 yılı aşkındır hala ayaktalar rekabete katılıp düşmanlık beslemedim 2020 de yine şarkıları devam eder bunlarınMusti Tarkan'ı geçmek istiyorsa yeni bi şarkıyı cover'lamalı![]()
Ona bakarsan ben de Hande-Demet-Gülşen dinliyorumArtık ne yapsak zor ama ben tarkanıda çok seviyorum serdar ortaçıda kenan doğuluda musti zaten erkeklerde 4 lü efsanelerim 20 yılı aşkındır hala ayaktalar rekabete katılıp düşmanlık beslemedim 2020 de yine şarkıları devam eder bunların![]()
aa az önce sertab şebnem konusuna yazmıştım hernekadar burcu güneş fanı olsamda en başarılı 4 kadın sezen , ajda yıldız sertab bunlarda tartışmam bile oyüzden hande demet boşuna kavga ediyor onlara sıra gelmez ayoll az müzikten anlayan herkeste o dörtlüyü kabul eder zaten fanı olmak ayrı bende burcuyu en çok seviyorum ama kalite başarı gözüyle bakınca kadınlarda dörtlümde öyle olusuyorOna bakarsan ben de Hande-Demet-Gülşen dinliyorumhepsini de severim. Sanatcılara gıcıklığım yok kavgaları körükleyen fancıklar
haaa her atilmada kavga da Hande'ciyim o başka
beni müzik dünyasına daldıran kadın vesselam
değeri bilinmiyor o başka. Tarkan'ın da elektronik albümü beğenmedi bu halk
Ancak arabesk dinlesinler otursunlar
![]()
Ölürüm sana Türk Müzik Dünyasının en iyi albümüdür. Bu Gece, Ölürüm Sana gibi şarkılar dönemin çok çok ötesinde şarkılardı. Özellikle Bu Gece`nin klibini sen de izlemişsindir, 90`lı yıllarda Dünya üzerinde çekilmiş en kaliteli kliplerdendi. Bence hala da öyle. Şimdi baktım dünyada da 5 milyona yakın satmış. Yani öyle ezmelik bir durum yok.aslında doğru tarkanın rakip şirketinde olmalı ama samsun bey ile arası çok iyi işte
ayy onlar 96 senesinden beridir düşman ayollgölgede aynı albümü ile tarkanı ezmiştik sonra 2005 kadar yaklasık 10 yıl büyük rekabetleri sürdü son 10 yılda o rekabet pek olmasada araları hala düzelmedi tabi 20 yılı aşmış dahada düzelmez
![]()
Romeo hala dillerdeaa az önce sertab şebnem konusuna yazmıştım hernekadar burcu güneş fanı olsamda en başarılı 4 kadın sezen , ajda yıldız sertab bunlarda tartışmam bile oyüzden hande demet boşuna kavga ediyor onlara sıra gelmez ayoll az müzikten anlayan herkeste o dörtlüyü kabul eder zaten fanı olmak ayrı bende burcuyu en çok seviyorum ama kalite başarı gözüyle bakınca kadınlarda dörtlümde öyle olusuyor![]()
![]()
![]()
handeyi kırmızı albümüne kadar büyük bir hayranlıkla takip ediyordum en son sevdiğim albümü oydu sonra romeomudur nedir batırdı o boşluktan demet eline sazı aldı 2005 sonrasızaten 2005 öncesi çok silikti
![]()
![]()
![]()
ölürüm sanada 97 de gelince zaten tarkan yine durumu eşitleyip sonra geçmişti ama 96 da gölgede aynı rakipsizdi bana görede 2 sanatçının en iyi albümleridir bunlar kariyerlerinde en iyi albümleride en iyi şarkılarıda bu 2 albümde zaten rekabetde oradan baslamıstı gölgede aynıda pop müğziğinin en iyilerinden araba şarkısıda albümde çok büyük etki etmişti şımarık ve ölürüm sana ilede tarkan pop müziğinin en iyi 2 albümü en iyi 2 şarkısı diyebilirim halada yeni şarkıalrını o albümle hemen kıyaslıyorlarÖlürüm sana Türk Müzik Dünyasının en iyi albümüdür. Bu Gece, Ölürüm Sana gibi şarkılar dönemin çok çok ötesinde şarkılardı. Özellikle Bu Gece`nin klibini sen de izlemişsindir, 90`lı yıllarda Dünya üzerinde çekilmiş en kaliteli kliplerdendi. Bence hala da öyle. Şimdi baktım dünyada da 5 milyona yakın satmış. Yani öyle ezmelik bir durum yok.![]()
Burcu Musti en özel sevdiklerim zaten buru kıymeti bilinmeyenlerden darmadumanı keyifle dinliyorum çizgisini bozmuyor ama kıymeti bilinmiyor malesefRomeo hala dillerdeElektroniğe geçiş zamanlarıydı. Hipnoz'da coştu zaten. Bence albümde harcana şarkıları oldu malasef
keşke karma bi album yapsa
neyse sen sevmezsin ama cocukların sever
Saydiğin 4'lü de yıldızı ayır bence. O çokmfarklı bişey ilk zamanları pop tadında olabilir ama zamanla arabeske çöktüSezen zaten popun asıl kraliçesi. Ajda'yı Sezen kadar başarılı bulmuyorum çünkü üretken değil
Sertab'ı severim ama son albümleri bana çoook uzak. Sevdam ağlıyor nerde şimdiki şarkılwrı nerde? En son sevdiğim şarkısı satılık kalpler şehri mi neydi öyle bi şarkısıydı tam adı gelmedi aklıma o muhteşem şarkıdır (son çıkardıklarına göre gerçi baya uzun oldu ) Burcu'yu da severim hatta Sertab'la kapiştiririm
![]()
Bu Bully`nin etiketini en çok sen hakediyorsun aslında cidden.ölürüm sanada 97 de gelince zaten tarkan yine durumu eşitleyip sonra geçmişti ama 96 da gölgede aynı rakipsizdi bana görede 2 sanatçının en iyi albümleridir bunlar kariyerlerinde en iyi albümleride en iyi şarkılarıda bu 2 albümde zaten rekabetde oradan baslamıstı gölgede aynıda pop müğziğinin en iyilerinden araba şarkısıda albümde çok büyük etki etmişti şımarık ve ölürüm sana ilede tarkan pop müziğinin en iyi 2 albümü en iyi 2 şarkısı diyebilirim halada yeni şarkıalrını o albümle hemen kıyaslıyorlar
Burcu Musti en özel sevdiklerim zaten buru kıymeti bilinmeyenlerden darmadumanı keyifle dinliyorum çizgisini bozmuyor ama kıymeti bilinmiyor malesef![]()
![]()
![]()
Asıl suç yapımcılarda napcanölürüm sanada 97 de gelince zaten tarkan yine durumu eşitleyip sonra geçmişti ama 96 da gölgede aynı rakipsizdi bana görede 2 sanatçının en iyi albümleridir bunlar kariyerlerinde en iyi albümleride en iyi şarkılarıda bu 2 albümde zaten rekabetde oradan baslamıstı gölgede aynıda pop müğziğinin en iyilerinden araba şarkısıda albümde çok büyük etki etmişti şımarık ve ölürüm sana ilede tarkan pop müziğinin en iyi 2 albümü en iyi 2 şarkısı diyebilirim halada yeni şarkıalrını o albümle hemen kıyaslıyorlar
Burcu Musti en özel sevdiklerim zaten buru kıymeti bilinmeyenlerden darmadumanı keyifle dinliyorum çizgisini bozmuyor ama kıymeti bilinmiyor malesef![]()
![]()
![]()
hhahah aa ben eskilere daha takıntılıyım birde çocukluğumda araba ve şımarık şarkıları ile tanımıstım musti ve tarkanı 5-6 yaşlarındayken o albümlerden beridir 20 yıldır her albümlerini takip ederim bunların serdar ve kenan doğuluda öyleBu Bully`nin etiketini en çok sen hakediyorsun aslında cidden.Müzik Kızı etiketi için başvuru yap bence.
Dalga falan geçmiyorum, ciddiyim.
Bu kadar bilgiye gerekli.
![]()
gül kokusu albümüyle yeniden ortalığı sallamıstı aslında sonra aşkın beni baştan yazar ilede sallamaya devam etmişti ama ne olduysa aşkın beni bastan yazardan sonra oldu kadın son yıllarda ne yapsa etki etmiyor hande demet polimiklerinden dahada gölgede kaldı son yıllarda başarılı olmasalar bile sürekli onları gündeme taşıyorlarAsıl suç yapımcılarda napcanSamsun Demir Burcu'ya şimdi Çile Bülbül gibi bi şarkı coverlatsa kadın yine öne cıkar. Kadında nefes bitmiyor
Ama vizyonsuzların eline düşmüş
![]()
Musti efsanedir. Tarkan`a ezme lafına göre savundum. Yoksa Mustafa Sandal`a laf yok.hhahah aa ben eskilere daha takıntılıyım birde çocukluğumda araba ve şımarık şarkıları ile tanımıstım musti ve tarkanı 5-6 yaşlarındayken o albümlerden beridir 20 yıldır her albümlerini takip ederim bunların serdar ve kenan doğuluda öyle
ama mustiye çok özel sevgi besliyorum seninde sevdiğini biliyorum ms de seçmek istemiştin ben kapmasaydım![]()
![]()
![]()