Demet Akalın - Rakipsiz (2016) Albüm Kapağı ve Şarkı Listesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tolgab
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Onun altyapısı Olmamış Mı'nın aynısı. :D
Hayalet'i beğendiğimi söylemiştim zaten. Onun dışında 50 Cevapsız Arama ve Nazar kulağıma hoş geldi. Damga Damga, Hayalet'ten sonraki favorim. Öbür şarkılar olmasa da olurmuş.
Bu cevabı bekliyordum. :A. Gerçekten kopyala yapıştır gibi altyapı ama bu şarkı daha iyi olmuş sanki. :D

Gülşen fazla kasmamış gibi geldi. Klasik Demet şarkılarından hallice bir şey olmuş sanki. :D Dinledikçe değişir fikrim belki. :)
Hayalet bir iki hafta gibi bir sürede yazıldı çizildi zaten kasmadığı belli oluyor ama Demet Akalın için çok çok iyi. :D

Nazar : Bence güzel olmuş şarkı hatta çıkış bu şarkıyla olmalı dedirtti ilk dinlemeyle. Daha enerjik geldi.

Altın Kafes : Fena gelmedi temposu falan da güzel. O kadar şimdilik :D

50 Cevapsız Arama : Zamanla ısınabilirim diye düşündürdü bu şarkı bana. Nakaratı fena değil.

Damga Damga : Beğenmedim.

Gazino : Beğenmedim.

Ah Ulan Sevda : Nakaratı güzelmiş ama sözler biraz daha arttırılsaydı daha farklı olurdu.

Vereceksen Ver : Temposu güzel zamanla ısınacağım gibi :D

Bu Defa Son : Bunun da nakaratı güzelmiş bence dinledikçe daha da güzelleşebilecek kıvamda.

Cinayet : Bu şarkıyı eski şarkılarından birine benzettim ama hangisi çıkaramadım o kadar çok şarkı var ki :F

Dürbün : Bebekte üç beş tutarım şarkısının sözlerinin değişmiş hali bunu anladım :F

Rakipsiz : Hande'ye gönderme yapmış ve çocuksu olmuş :D

Kaybedenler Kulübü : Ayy bir gönderme daha içim daraldı. :F hiç sevmem bu tarz ergenik şarkıları.

Hürmetler : Bu da olmamış üzgünüm.

Tabu : Bu şarkı güzelmiş sesi ön planda müzik geride en azından böyle şarkılar yapsın bence Demet. Elektronik içinde kaybolmasın.

Efeler : Nakarat güzel bunun da fena değilmiş.

@tolgab

Nazar : Bence güzel olmuş şarkı hatta çıkış bu şarkıyla olmalı dedirtti ilk dinlemeyle. Daha enerjik geldi.

50 Cevapsız Arama : Zamanla ısınabilirim diye düşündürdü bu şarkı bana. Nakaratı fena değil.

Ah Ulan Sevda : Nakaratı güzelmiş ama sözler biraz daha arttırılsaydı daha farklı olurdu.

Bu Defa Son : Bunun da nakaratı güzelmiş bence dinledikçe daha da güzelleşebilecek kıvamda.

Cinayet : Bu şarkıyı eski şarkılarından birine benzettim ama hangisi çıkaramadım o kadar çok şarkı var ki :F

Dürbün : Bebekte üç beş tutarım şarkısının sözlerinin değişmiş hali bunu anladım :F

Kaybedenler Kulübü : Ayy bir gönderme daha içim daraldı. :F hiç sevmem bu tarz ergenik şarkıları.

Tabu : Bu şarkı güzelmiş sesi ön planda müzik geride en azından böyle şarkılar yapsın bence Demet. Elektronik içinde kaybolmasın.

@tolgab

hayalet şarksıını yorumlamamışsın:D

@tolgab

Eyvallah, 6-7 şarkıyı ilk dinlemede beğenmişin gayet güzel :A Sevmediklerini de sonradan seversin.. :D

Altın kafes nazar hayalet şarkılarını çok sevdim diğerleride güzelde bu üçünü daha
çok sevdim:D