Şu Nazar şarkısı Gülşen'in şarkısı kesin tam Gülşenlik sözler bence
Bence Nazar'ın sözler de Gülşenlik geldi kulaklıkla dinleyeceğim albüm tam çıksın hepsini tek tek yorumlarım. İlla çerezlik şarkılar bulurum çerezlik kötü anlamda değil dönemsel şarkı manasında OLMAMIŞ atmaHayalet Gülşen'in
hahah aa hayaletin nakaratını gülşenmi söylüyor bende diyorum kendi kendime demet gülşenin şarkısını almasaydı keşke gülşen gibi söylemeye çalısıyor diye bir aklım karışmıştıAlbümün internete düşmesini bekledim ve uyumadan dinleyebildim.
Albüm genel olarak önceki albümlere göre daha hareketli olmuş, 2 slow şarkı var sadece.
Bol klip bekliyorum yine. Çıkış sanırım 'Hayalet' *olacak ama 'Dürbün' de olabilir
Hayalet'i çok beğendim ve beklentimi karşıladı. Nakaratta Gülşen'in sesi biraz daha ön planda çıkmış sanki
Nazar bir Gökhan Özen klasiği ve Demet'in sesine cuk diye oturmuş, beğendim.
Altın Kafes dinledikçe beğenebilirim ama şu an favorilerim arasında değil.
50 Cevapsız Arama çok farklı olmuş altyapısı çok sağlam ilk dinlemede beğendim, Çalkala gibi hit olabilir.
Damga Damga orta şeker şimdilik.
Gazino şarkısı Mehmet Ali Erbil ve Fatih Ürek ile başlıyor. Eğlenceli olmuş
Ah Ulan Sevda efsane olmuş dinlemeye doyamıyorum. Favorimlerin arasında zirveye oynuyor.
Vereceksen Ver de kıpır kıpır bir şarkı olmuş orta sıralarımda yer alıyor
Bu Defa Son gizli hit gibi duruyor, beğendim.
Cinayet albümün ilk slow parçası. Gökhan Özen yine döktürmüş.
Dürbün bir Sinan Akçıl klasiği ve her zaman ki gibi süper. Mutlaka kliplenmeli.
Rakipsiz albümün ismini taşıyan şarkı Demet İnsta Stories'de sürekli dinlettiği şarkıydı. 'Olduğu Kadar Olmadığı Keder' dediği yer çok güzel
Kaybedenler Külübü yine gizli hitlerden, bunu da beğendim.
Hürmetler'in Volga Tamöz aranjesi harika olmuş.
'Ben önde geçtim o yollardan o yıllardan o kollardan...' kısmı muazzam ama nakaratını pek beğenmedim.
Tabu albümün diğer slowu pek benlik şarkı değil ama sevenler olur.
Efeler'in nakaratı gümbür gümbür ama bu da kliplenecek bir şarkı değil.
hahah aa hayaletin nakaratını gülşenmi söylüyor bende diyorum kendi kendime demet gülşenin şarkısını almasaydı keşke gülşen gibi söylemeye çalısıyor diye bir aklım karışmıştı
aaa anladım dün teaserden dinleyince demetin sesi olrak dinledim gülşeni bir aklım karıştı oan dediğim gibiVokalde Edis, Cem Belevi falan da var ama Gülşen'in sesi Demet dahil hepsinin önüne geçmiş
aaa anladım dün teaserden dinleyince demetin sesi olrak dinledim gülşeni bir aklım karıştı oan dediğim gibi
gülşenle birlikte klip çekerlerse ilgi görür
hayalet ile nazar şuan ön planda tutuluyor gibi evet güzel şarkılar olmuşlar ama albümdeki favorim kaybedenler kulübü dediğim gibi demetin eski hit şarkılarını andırmış birazKlip Cuma yayınlanacak bakalım nasıl olacak.
Şarkıyı beğendin ama dimi? Haftaya listene de alırsın artık
Yeni albüm normal yani'Rakipsiz' albümü 4. gününde D&R 'En Çok Satanlar' listesinde zirvenin sahibi oldu. DA farkı!
Yarın 'Hayalet' klibi yayınlanacak
Onun altyapısı Olmamış Mı'nın aynısı.İlk birkaç şarkıyı dinledim 50 Cevapsız Arama'nın altyapısı dikkatimi çekti. Diğer şarkılar klasik Demet Akalın.