Demet Özdemir 'Kara Para Aşk' Dizisinde!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Naptın sen Demet bee.:( Bence diziye hiç yakışmaz.ss

Evet yasca cok kucuk .Melisa Pamuk..hmm..yine bir Yer gok ask oyuncusu.Demet ona gore daha iyi )
Elcin Sangu iyi olurdu , avrupa havasi var bu kizda ,onunda yeni dizisi var sanirim

Leyla Tugutlunuda cok begeniyorum ,modern kiyafetlerle yakardi ortaligi )ama Karadayiyi birakmaz​
Leyla Tuğutlu'ya bayılıyorum bende fazla güzel kız :) Ama malesef Karadayı'da şuan. Ondan sonra da başrol olur zaten :X

Evet yasca cok kucuk .Melisa Pamuk..hmm..yine bir Yer gok ask oyuncusu.Demet ona gore daha iyi )
Elcin Sangu iyi olurdu , avrupa havasi var bu kizda ,onunda yeni dizisi var sanirim

Leyla Tugutlunuda cok begeniyorum ,modern kiyafetlerle yakardi ortaligi )ama Karadayiyi birakmaz
Leyla Tuğutlu'ya bayılıyorum bende fazla güzel kız :) Ama malesef Karadayı'da şuan. Ondan sonra da başrol olur zaten :X
Evet Leyla zaten bir dizide bas rol oynuyordu.Bundan sonra umarim Ay yapim dizisinde bas rol olur .Su gibi kiz

çok kötü karar vermiş kendisi tuba ya da nilüfer karakterinin altında kalacak rolleri oynamamalı :( kesinlikle onlardan daha iyi bir oyuncu

Haber kesin mi bilemiyorum ama inş yalan haberdir çok çirkin bir kız oyunculuğu da çok kötü Engin'in yanına da hiç yakışmaz :D

Oh be haber yalanlanmış :Z:Z
B4W82DUIIAAMPNX.jpg

Son düzenleme:
Haber kesin mi bilemiyorum ama inş yalan haberdir çok çirkin bir kız oyunculuğu da çok kötü Engin'in yanına da hiç yakışmaz :D

B4W82DUIIAAMPNX.jpg
Haber medya sitelerine düşünce birde detaylı anlatmışlar Polis olduğu tayini çıktığı falan inandırıcı gelmişti ama yalan çıktı. Kim uydurur böyle bir haberi aklım almıyor.

Haber medya sitelerine düşünce birde detaylı anlatmışlar Polis olduğu tayini çıktığı falan inandırıcı gelmişti ama yalan çıktı. Kim uydurur böyle bir haberi aklım almıyor.
Polis oldugu ve Bursa'dan Istanbul'a tayininin ciktigi 28.Bolum ozetinde yaziyor.

Polis oldugu ve Bursa'dan Istanbul'a tayininin ciktigi 28.Bolum ozetinde yaziyor.
Özet okumuyorum ben heyecanı kaçması diye, isminin haberde İpek olduğuda yazıyordu. Önceki gün yaptığım Firdevs Vüdül Kul haberide aynı kaynak olunca inandırıcı gelmişti.

B4W82DUIIAAMPNX.jpg
Oyunculugunu bilmem ama kiz cirkin degil)
haber yalansa o zaman dogru haber yakinda cikar)

Haber yalan olduğuna göre konu kilitlenebilir, zaten yakışmazdı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy