Evet Leyla zaten bir dizide bas rol oynuyordu.Bundan sonra umarim Ay yapim dizisinde bas rol olur .Su gibi kizEvet yasca cok kucuk .Melisa Pamuk..hmm..yine bir Yer gok ask oyuncusu.Demet ona gore daha iyi )
Elcin Sangu iyi olurdu , avrupa havasi var bu kizda ,onunda yeni dizisi var sanirim
Leyla Tugutlunuda cok begeniyorum ,modern kiyafetlerle yakardi ortaligi )ama Karadayiyi birakmaz
Leyla Tuğutlu'ya bayılıyorum bende fazla güzel kızAma malesef Karadayı'da şuan. Ondan sonra da başrol olur zaten
![]()
Haber medya sitelerine düşünce birde detaylı anlatmışlar Polis olduğu tayini çıktığı falan inandırıcı gelmişti ama yalan çıktı. Kim uydurur böyle bir haberi aklım almıyor.Haber kesin mi bilemiyorum ama inş yalan haberdir çok çirkin bir kız oyunculuğu da çok kötü Engin'in yanına da hiç yakışmaz
Oh be haber yalanlanmış
![]()
Polis oldugu ve Bursa'dan Istanbul'a tayininin ciktigi 28.Bolum ozetinde yaziyor.Haber medya sitelerine düşünce birde detaylı anlatmışlar Polis olduğu tayini çıktığı falan inandırıcı gelmişti ama yalan çıktı. Kim uydurur böyle bir haberi aklım almıyor.
Haber kesin mi bilemiyorum ama inş yalan haberdir çok çirkin bir kız oyunculuğu da çok kötü Engin'in yanına da hiç yakışmaz
Oh be haber yalanlanmış
![]()
Özet okumuyorum ben heyecanı kaçması diye, isminin haberde İpek olduğuda yazıyordu. Önceki gün yaptığım Firdevs Vüdül Kul haberide aynı kaynak olunca inandırıcı gelmişti.Polis oldugu ve Bursa'dan Istanbul'a tayininin ciktigi 28.Bolum ozetinde yaziyor.
Oyunculugunu bilmem ama kiz cirkin degil)Haber kesin mi bilemiyorum ama inş yalan haberdir çok çirkin bir kız oyunculuğu da çok kötü Engin'in yanına da hiç yakışmaz
Oh be haber yalanlanmış
![]()