Show Deha - Dizi Yorumları

Esme'yi sırf İmDev olsun diye biraz silik yazmışlar. Ben daha ilk bölümde kesin başka kız gelecek, onunla yazacaklar dedim.

• Üzücü
Reactions: 12.Adam
Artık sadece ses olsun diye açıyorum olaylardan da koptum. Deha’nın gözümde bu konuma gelmesi üzücü oldu.

Senaryo harika saçmalıyor. Damla Serim hiç çift basamaklı bölümleri beklemeden şimdi mahvetmeye başlamış. Güzelim potansiyelli dizi saçma sapan bir hale büründü. Yazık cidden.

Ben daha 5. Bölümü izlemedim ama bu yorumlardan sonra diziye devam etmenin mantığı yok gibi.

Bu fragman çok güzel.
Diziyi sadece fragmanlardan takip etmeye başladım son zamanlarda. Bakalım bir gün eski bölümlere bakacak mıyım :A

Bir sürü fragman vermişler :A izlemiş kadar oluyoruz

Bu haftaki tüm fragmanları gerçekten çok beğendim :Z

Ahsen biraz geri planda kalmıştı, o da öne çıkıyor sonunda. Bizim Tozluyaka'daki adam da ön plana çıkıyor :A

Akşam forum hareketli olmazsa konsantre olup izleyebilirim inşallah bölümü :A

Bu haftaki tüm fragmanları gerçekten çok beğendim :Z

Ahsen biraz geri planda kalmıştı, o da öne çıkıyor sonunda. Bizim Tozluyaka'daki adam da ön plana çıkıyor :A

Akşam forum hareketli olmazsa konsantre olup izleyebilirim inşallah bölümü :A
Ha suçlu biziz yani? :A @Yakamoz-Asi

Ben öyle mi demek istedim be :A Sohbet olunca ilk tercihim forum oluyor tabii ama forumdaki sohbet ortamı yoğun olunca da izlediğin dizi bölümünden bir şey anlamıyorsun :A

Ses açmalık diziler için bu durum önemli değil ama güzel dizilerde bölümden bir şey anlamamış oluyorsun :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ben öyle mi demek istedim be :A Sohbet olunca ilk tercihim forum oluyor tabii ama forumdaki sohbet ortamı yoğun olunca da izlediğin dizi bölümünden bir şey anlamıyorsun :A

Ses açmalık diziler için bu durum önemli değil ama güzel dizilerde bölümden bir şey anlamamış oluyorsun :A
Benim dizim final yapıyor. Ona odaklanacağım ben

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully