Bu fragman çok güzel.Deha 7.Bölüm 3.Tanıtım
Bu haftaki tüm fragmanları gerçekten çok beğendimBu fragman çok güzel.
Diziyi sadece fragmanlardan takip etmeye başladım son zamanlarda. Bakalım bir gün eski bölümlere bakacak mıyım
Bir sürü fragman vermişler izlemiş kadar oluyoruz
Ha suçlu biziz yani? @Yakamoz-AsiBu haftaki tüm fragmanları gerçekten çok beğendim
Ahsen biraz geri planda kalmıştı, o da öne çıkıyor sonunda. Bizim Tozluyaka'daki adam da ön plana çıkıyor
Akşam forum hareketli olmazsa konsantre olup izleyebilirim inşallah bölümü
Ben öyle mi demek istedim be Sohbet olunca ilk tercihim forum oluyor tabii ama forumdaki sohbet ortamı yoğun olunca da izlediğin dizi bölümünden bir şey anlamıyorsunHa suçlu biziz yani? @Yakamoz-Asi
Benim dizim final yapıyor. Ona odaklanacağım benBen öyle mi demek istedim be Sohbet olunca ilk tercihim forum oluyor tabii ama forumdaki sohbet ortamı yoğun olunca da izlediğin dizi bölümünden bir şey anlamıyorsun
Ses açmalık diziler için bu durum önemli değil ama güzel dizilerde bölümden bir şey anlamamış oluyorsun
Akşam ikimiz de dizilerimize odaklanalım o zaman Yeterince çene yaptık zatenBenim dizim final yapıyor. Ona odaklanacağım ben
Dizi başladığı saatte o topukluyor zatenAkşam ikimiz de dizilerimize odaklanalım o zaman Yeterince çene yaptık zaten
tekin gelirse bir sohbet dönebilir, bakalım
Diziden önce gelirse ve yazdıklarımıza cevap vermek isterse bir sohbet döner elbetDizi başladığı saatte o topukluyor zaten
Kimi ?Diziden önce gelirse ve yazdıklarımıza cevap vermek isterse bir sohbet döner elbet
Dizi başladığı saatte topuklaması.. Eski bir üyeyi anımsattı
Ben tanıyor muyum?
Her şeyi bilmek zorunda değilsin be kardeşimBen tanıyor muyum?