dizilerden fırsat bulsak izleyeceğizde fırsat bulamıyoruz )Bu filmi geçen sene @harunn60 @destere ye beğendiğin film kısmında önermişti ama hala izlememisler))) son kısmı dışında harika filmidir
dizilerden fırsat bulsak izleyeceğizde fırsat bulamıyoruz )Bu filmi geçen sene @harunn60 @destere ye beğendiğin film kısmında önermişti ama hala izlememisler))) son kısmı dışında harika filmidir
dizilerden fırsat bulsak izleyeceğizde fırsat bulamıyoruz )
Diziler zaman öldürmek dışında hiçbir şey katmıyor izleyene, herhangi bir Türk dizisi özellikle. Ama filmler öyle değil, sinema sanattır, diziler ise ticari tüketim ürünü. Yarın bir gün diktatör olursam söz dizileri yasaklayacağım.
türk dizileri için dediğine katılıyorum nerdeyse özetle birlikte 4 saat lık bir zmaan kaybı ama aynı şeyi kaliteli yabancı diziler için söyleyemem 40 dakikalık taş çatlasa 1 saatlik sinema tadında bölümleri olan diziler varDiziler zaman öldürmek dışında hiçbir şey katmıyor izleyene, herhangi bir Türk dizisi özellikle. Ama filmler öyle değil, sinema sanattır, diziler ise ticari tüketim ürünü. Yarın bir gün diktatör olursam söz dizileri yasaklayacağım.