FF darksaal

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Admin uğraşmaz öyle şeylerle. Ama uğraşsa eminim iyi bir iş çıkarırdı, doğruya doğru. :X

İğneyi kendine, çuvaldızı başkasına... Suçu bende aramalısın bence Mert. :)
Şimdi dünkü şeyi bir anlatıyım çünkü yanlış anladın. :( :(
Ben kendime dedim ki durumumda Foruma 5 Ocak'ta ( Yani benim kayıt günüm. ) yıldırım düştü yazdım. Sonra xemrexxx duvarıma aslında iyi dizi olurdu tam Total dizi olur dedi. ( Total kısmı bana gönderme çünkü ben Total dizisi çok izliyorum. :) )
Bende dizi kolik'in o adda bir dizisi vardı galiba yazdım.

Sen de yanlış anladın dizime Total dizisi mi dedin dedin. :T: :T:

Forumda görevini layikiyla yerine yetiren, cizgisinden hic ayrilmayan, sohbeti kadar sicakkanliligi ile de dikkatimi ilk günden itibaren ceken biridir kendisi.
Kendisi hakkinda fazla birsey bilinmesede Istanbul'da yasadigi ve Trabzonsporlu oldugu bilinmektedir. Karadayi-Kacak-Kurtlar Vadisi Pusu dizilerini izledigini biliyorum :) Gizemliligi hatsafada yalniz. Merak etmiyor degiliz :D

Futbu'daki basarisi da söylenmeye deger :D

Geceleri gelip yönetim görevini uygulayacagi olmasini bilmek ise cok iyi :)
Lakabi "yarasa" diyorlar da son zamanlarda eskiye göre biraz daha erken yatip, gündüzleri biraz daha erken geliyor gibime geldi :D

Avatarında Kenan'dan başka bir ünlü göremeden göçüp gidicem şu forumdan. :D

aga polat yakışır sana bence koysana bırak mahiri falan ne mahiri :D
İlk avatarım Polat'tı zaten. :D

129_3.jpg

Forumda akibetini en çok merak ettiğim üyelerden kendisi. Çok severdim yönetim tarzını ve yorumlarını.

Gizli yapısıyla daha çok dikkat çeken eski süper mod. Forumun o zamandaki en gözdesi.

En çok açtığı konular o zamanın çok ilgi gören ve hit alan VPN gibi adreslerdi adını unuttum şimdi :D

Umarım bir ara foruma gelir bu girmediği zaman ne yaptığını anlatır. :)

en farklı üyelerdendi. forumu bıraktıktan sonra (bunu sonradan anladım) 5-6 ay forumda online oldu ama hiç mesaj yazmadı. sonra temenni çıktı.

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü