Hakkında bizimde pek bir fikrimiz yok. Bizımlasin.En çok aradığım forum konularından.
Forumun en ciddi ismi.Bazen sizli bizli bile konuşabiliyor.
Hakkında hiç bilgim yok ama Saygı duyduğum bir Admin.
Hakkında bizimde pek bir fikrimiz yok. Bizımlasin.
İsmini gizleyen gizemli birisi. Çok sessiz ama aynı zamanda çok efendi ve saygılı da birisi. Başkalarının yorumlarına kendisine ters düşse bile saygılıdır. O konuda çok takdir ediyorum. Belki forumda onun yaptığını başaran tek kişi.
Umarım bir gün forumun Müge Anlı'sı olur da darksaal'n adını sanını öğrenir.
Ben şu an bozuk olsam da Mert'in başarıyla bunu gerçekleştireceğine inanıyorum. Forum Magazin'de zaten bildiğin Mert Öğün olmuştu. Şimdi de Müge Anlı olur diyeceğim ama AĞIR TOTAL'LİK yapısı olduğundan ondan Yalçın Çakır olur olsa olsa. @mrt-06Son espiriye ahahah diye fena fena gülerim.
nosturdamus 😱Admin olma potansiyeli en yuksek super mod ayrica forumda en sevdigim uyelerden biri.
Ben şu an bozuk olsam da Mert'in başarıyla bunu gerçekleştireceğine inanıyorum. Forum Magazin'de zaten bildiğin Mert Öğün olmuştu. Şimdi de Müge Anlı olur diyeceğim ama AĞIR TOTAL'LİK yapısı olduğundan ondan Yalçın Çakır olur olsa olsa. @mrt-06
Senin diline düşmektense Star TV'nin binasına düşmek daha iyidir.Ben şu an bozuk olsam da Mert'in başarıyla bunu gerçekleştireceğine inanıyorum. Forum Magazin'de zaten bildiğin Mert Öğün olmuştu. Şimdi de Müge Anlı olur diyeceğim ama AĞIR TOTAL'LİK yapısı olduğundan ondan Yalçın Çakır olur olsa olsa. @mrt-06
NosturdamusSenin diline düşmektense Star TV'nin binasına düşmek daha iyidir.