DarkLegenD 15.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@MasacRE- @MEnes sıvama işi sizde :A

@eskici haydi bakalım @DarkLegenD in gönlünü kazanman için firsat :A

@vadikızı @serhatt güzel hediyelerle gelin.
@xemrexxx sen kafana göre hediye seçebilirsin :A
@turkuazz Dark çok hediyeden rahatsiz olan biriydi. Sen tek 1 tane kapsanda olur :A
@gözlemci sende fotoğraf makinene takılan güzel fotoğraflardan biri ile gelebilirsin :A
@denizz19 hediyen pek beğenilmemiş, yeni hediyeyle gel bakalım :A
Yok şimdi fotoğraftı falan uğraştırma beni kuru kuruya geldim buna dua etsin :A :A
@DarkLegenD tebrik ederim son zamanlarda herkesten farklı bir sivrilme gördüm sende ama geriye dönük herkes ileri giderken sen geriye :A :A

Son düzenleme:
Yok şimdi fotoğraftı falan uğraştırma beni kuru kuruya geldim buna dua etsin :A :A
@DarkLegenD tebrik ederim son zamanlarda herkes farklı bir sivrilme gördüm sende ama geriye dönük herkes ileri giderken sen geriye :A :A
@DarkLegenD avatarı değişmiş. Ceza olarak evet hediye getirmeyin, vazgeçtim :A
Acaba konudaki avatar hakkındaki yorumda, forumun en çirkin avatarına sahip üye diyemi değiştirsem:A

@DarkLegenD tebrik ederim son zamanlarda herkesten farklı bir sivrilme gördüm sende ama geriye dönük herkes ileri giderken sen geriye :A :A

@DarkLegenD avatarı değişmiş. Ceza olarak evet hediye getirmeyin, vazgeçtim :A
Acaba konudaki avatar hakkındaki yorumda, forumun en çirkin avatarına sahip üye diyemi değiştirsem:A

Aynen tam bi rezalet avatar ...ss
Ah yine avatarım kıskanılıyor. Çatlayın!