DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,487
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Senin etkin yok canım maalesef bu kararımda.Konuna emoji planım işe yaradı
Senin etkin yok canım maalesef bu kararımda.Konuna emoji planım işe yaradı
Çok beklersin demeyecem çünkü mümkün o olasılık Fakat dönüşlerim muhteşem oluyor
Vasıfsızlar, haddinizi bilin!Avucunu yalarsın
hmm inandım canımSenin etkin yok canım maalesef bu kararımda.
Yok artık 😱İnanmazsan inanma
hmm ok
Anlaşarak mı geldiniz buraya?hmm inandım canım
Bu videonun tamamını nerede bulabilirim? Sen bulabildiysen tabii.
Aaa tamamını bulamadım malesef Belgesel olarak sinemada gösterime girmiş buda fragmanı Bulursam onuda atarımBu videonun tamamını nerede bulabilirim? Sen bulabildiysen tabii.
Yok şimdi fotoğraftı falan uğraştırma beni kuru kuruya geldim buna dua etsin@MasacRE- @MEnes sıvama işi sizde
@eskici haydi bakalım @DarkLegenD in gönlünü kazanman için firsat
@vadikızı @serhatt güzel hediyelerle gelin.
@xemrexxx sen kafana göre hediye seçebilirsin
@turkuazz Dark çok hediyeden rahatsiz olan biriydi. Sen tek 1 tane kapsanda olur
@gözlemci sende fotoğraf makinene takılan güzel fotoğraflardan biri ile gelebilirsin
@denizz19 hediyen pek beğenilmemiş, yeni hediyeyle gel bakalım
@DarkLegenD avatarı değişmiş. Ceza olarak evet hediye getirmeyin, vazgeçtimYok şimdi fotoğraftı falan uğraştırma beni kuru kuruya geldim buna dua etsin
@DarkLegenD tebrik ederim son zamanlarda herkes farklı bir sivrilme gördüm sende ama geriye dönük herkes ileri giderken sen geriye
Aynen tam bi rezalet avatar ...ss@DarkLegenD avatarı değişmiş. Ceza olarak evet hediye getirmeyin, vazgeçtim
Acaba konudaki avatar hakkındaki yorumda, forumun en çirkin avatarına sahip üye diyemi değiştirsem
Forumun kuşkusuz en berbat avatarıAynen tam bi rezalet avatar ...ss
Yok şimdi fotoğraftı falan uğraştırma beni kuru kuruya geldim buna dua etsin
@DarkLegenD tebrik ederim son zamanlarda herkesten farklı bir sivrilme gördüm sende ama geriye dönük herkes ileri giderken sen geriye
@DarkLegenD avatarı değişmiş. Ceza olarak evet hediye getirmeyin, vazgeçtim
Acaba konudaki avatar hakkındaki yorumda, forumun en çirkin avatarına sahip üye diyemi değiştirsem
Ah yine avatarım kıskanılıyor. Çatlayın!Aynen tam bi rezalet avatar ...ss
Olmamış şeyin nesini kıskanayım da zorla kendimi çatlatmak için uğraşayımAh yine avatarım kıskanılıyor. Çatlayın!
Benim avatarımdaki yazıyı okuAh yine avatarım kıskanılıyor. Çatlayın!
Halledicem merak etmeBenim gönlümü kazan ozaman. Anlarsın ne demek istediğimi?