DarkLegenD 15.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tebrik ederim Eros'cuk. Yeni kulüplere dahil olmayıp burada tıkılıp kalman dileğiyle. :A

Hediye olarak birşey vermeme gerek yok. Sen zaten benimle takılarak en büyük hediyeni kazanmış oluyorsun zaten. :A

@MasacRE- @MEnes sıvama işi sizde :A

@eskici haydi bakalım @DarkLegenD in gönlünü kazanman için firsat :A

@vadikızı @serhatt güzel hediyelerle gelin.
@xemrexxx sen kafana göre hediye seçebilirsin :A
@turkuazz Dark çok hediyeden rahatsiz olan biriydi. Sen tek 1 tane kapsanda olur :A
@gözlemci sende fotoğraf makinene takılan güzel fotoğraflardan biri ile gelebilirsin :A
@denizz19 hediyen pek beğenilmemiş, yeni hediyeyle gel bakalım :A

:DValla bugün yorucu bir gün geçirdim sabah doktora gittim geldim sonra bağ evine gittim o yüzden hediyem yarına inşAllah:praying:

@DarkLegenD erosumm benim canı gönülden tebrik ediyorum nice nice mesajlara inşAllah hep beraber ablam ama lütfen ciddilikten çık artık her ne kadar ciddiyken çok gülsemde olmuyor neşeli Erosumuzu görmek istiyoruz efenim :D hediyelerini yarına vereceğim söz yorgunum kuzum valla çok kalamıcamda zaten:D

@MasacRE- @MEnes sıvama işi sizde :A

@eskici haydi bakalım @DarkLegenD in gönlünü kazanman için firsat :A

@vadikızı @serhatt güzel hediyelerle gelin.
@xemrexxx sen kafana göre hediye seçebilirsin :A
@turkuazz Dark çok hediyeden rahatsiz olan biriydi. Sen tek 1 tane kapsanda olur :A
@gözlemci sende fotoğraf makinene takılan güzel fotoğraflardan biri ile gelebilirsin :A
@denizz19 hediyen pek beğenilmemiş, yeni hediyeyle gel bakalım :A
Gönlünü kazanmak istediğimi kim söyledi :A ama yine de tebrikler eski başkan @DarkLegenD :A

:DValla bugün yorucu bir gün geçirdim sabah doktora gittim geldim sonra bağ evine gittim o yüzden hediyem yarına inşAllah:praying:

@DarkLegenD erosumm benim canı gönülden tebrik ediyorum nice nice mesajlara inşAllah hep beraber ablam ama lütfen ciddilikten çık artık her ne kadar ciddiyken çok gülsemde olmuyor neşeli Erosumuzu görmek istiyoruz efenim :D hediyelerini yarına vereceğim söz yorgunum kuzum valla çok kalamıcamda zaten:D
Teşekkür ederim abla. Her an emojiye geri dönebilirim, sıkı durun.