Vasıfsız şey seni.@DarkLegenD in övülecek tarafı mı var ya nesini öveceğiz onun
Hem övgü hem de gömgü var, bu ne?O @DarkLegenD dir ki kendisi yeni neslin sıvacı olmaya çalışan genç yeteneklerindendir.Henüz grubumuza alım olmadığı için kendisi atama beklemektedir.O DarkLegenD'dir ki kendisi değişik kafalı bir bireydir.İlginç bir zamanda ilginç bir mesajla karşımıza çıkagelir. Dersin ki bu ne alaka şimdi ama o, ama o, o mesajı yazmıştır. Artık geri dönüşü yoktur.O DarkLegenD'dir ki kendine has bir mizaha sahiptir ama yeri gelir leş olur ama yeri gelir göreceli olarak kaliteli olur.Daha giderdim de noktalayayım şimdi. Kendisini tebrik etmiyorum nice mesajlar da dilemiyorum.
Hediye olarak da bu güzelliği ona vermiyorum.
'Git' diyorsun yani.Tebrikler Koyu Leğen
Hep bu kulüpte kalman dileği ile daha fazla yükselme
Teşekkürler beyefendi.Tebrikler, nice güzel mesajlara.
'Git' diyorsun yani.
Teşekkürler beyefendi.
hahhahhahaO @DarkLegenD dir ki kendisi yeni neslin sıvacı olmaya çalışan genç yeteneklerindendir.Henüz grubumuza alım olmadığı için kendisi atama beklemektedir.O DarkLegenD'dir ki kendisi değişik kafalı bir bireydir.İlginç bir zamanda ilginç bir mesajla karşımıza çıkagelir. Dersin ki bu ne alaka şimdi ama o, ama o, o mesajı yazmıştır. Artık geri dönüşü yoktur.O DarkLegenD'dir ki kendine has bir mizaha sahiptir ama yeri gelir leş olur ama yeri gelir göreceli olarak kaliteli olur.Daha giderdim de noktalayayım şimdi. Kendisini tebrik etmiyorum nice mesajlar da dilemiyorum.
Hediye olarak da bu güzelliği ona vermiyorum.
O bardağın yarısı boş değil, o bardağın yarısı dolu!!Vasıfsız şey seni.
Hem övgü hem de gömgü var, bu ne?
Böyle bir şey gerekliydi DarkLegenD beye ben de gerekeni yaptım.hahhahhaha
Sen mükemelsin dostum. Beni şaşırtmadınSeni kutluyorum!
aman be ne hediyesi kuru tebrik neyine yetmiyor@MasacRE- @MEnes sıvama işi sizde
@eskici haydi bakalım @DarkLegenD in gönlünü kazanman için firsat
@vadikızı @serhatt güzel hediyelerle gelin.
@xemrexxx sen kafana göre hediye seçebilirsin
@turkuazz Dark çok hediyeden rahatsiz olan biriydi. Sen tek 1 tane kapsanda olur
@gözlemci sende fotoğraf makinene takılan güzel fotoğraflardan biri ile gelebilirsin
@denizz19 hediyen pek beğenilmemiş, yeni hediyeyle gel bakalım
Bardağın tamamı dolu olmalı!O bardağın yarısı boş değil, o bardağın yarısı dolu!!
Böyle bir şey gerekliydi DarkLegenD beye ben de gerekeni yaptım.
Teşekkür ederim canım.Tebrikler kanka.@DarkLegenD
Ne tür hediyeler bunlar ahahahaha.Tebrikler,somurtuk şey,nice 15.000lere demeye dilim varmasa da nice mesajlara
Hediyelerin
Bihter için atıp tutuyodun,bende cevap olarak bunlrı lyık gördüm,hediyede aradan çıksın dedim.Firdevs Hanım bi üstaddır onun yolundan gitmeni tavsiye ederimBardağın tamamı dolu olmalı!
Teşekkür ederim canım.
Ne tür hediyeler bunlar ahahahaha.
O'nun yolundan hayır gelmez.Bihter için atıp tutuyodun,bende cevap olarak bunlrı lyık gördüm,hediyede aradan çıksın dedim.Firdevs Hanım bi üstaddır onun yolundan gitmeni tavsiye ederim
Mantığını kullanırsan gelir,kalbini kullanırsan gelmezO'nun yolundan hayır gelmez.
aman be ne hediyesi kuru tebrik neyine yetmiyor
Dayanamayıp hemen vermişsin hediyeniTebrikler,somurtuk şey,nice 15.000lere demeye dilim varmasa da nice mesajlara
Hediyelerin
"ANLAYANA" ManalıDayanamayıp hemen vermişsin hediyeniyufka yürekli seni
Çok manalı bir hediye yalnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?