Netflix Dark - 3.Sezon Yorumları

Bir daha kolay kolay gelmez böylesi bir dizi....

Reactions: mesmeso
Ne diziydi be aylar geçse de etkisi hiç geçmiyor.. @kerem

Bizzat çekimlere gidip senaristle konuşma fırsatı buldum, bana ''Aslında ben hep anormaldim sadece normal insan taklidi yapıyordum'' demişti. Katolik bir ailenin çocuğu olduğu için de hep bastırmış ama bunu mesleğine dökeceğini o bile bilmiyordu.

Dizi hakkında uzun uzun konuştuk, kompozisyon bile çıkarma fırsatı bulduk.
Gerçekten son bir kaç yılda kendini hayran bıraktıran tek dizi diyebilirim. Ne desem az kalıyor.

Anlamayanlar için her şeyi açıklayan resmi bir sayfa bile kuruldu bu arada.

Reactions: Tolstoyevski
Son yılların dünya çapında en iyi dizisi bence de fakat değeri bilinmeyen, underrated bir yapıt ve bunun da esas nedeni Almanca oluşu. Aynı dizi, aynı oyuncular, aynı konsept, aynı senaryo fakat ABD'de geçseydi ve HBO kanalında yayınlansaydı GoT etkisi yaratırdı tüm dünyada.

O siteyi incelemiştim ama akışına bırakmak daha kolay gelmişti, zaten 3.sezonda bir yerden sonra sorgulamadan akışına bırakmak zorunda kalıyorduk bir yere kadar tabi.

Bu dizinin en büyük başarısı tadında ve muhteşem bir finalle noktalamış olması. Çok az dizi bunu başarabildi şimdiye dek.

Reactions: kerem
Haklısın ama nedense benim hep klasik bir sözüm vardır, bir şey popüler olunca ben o şeye ister istemez anti oluyorum. Gerçekten hakedilenin çok fazla altında ilgi gördü ama nedense ben bu durumdan memnunum. Biz bizeyiz en azından.

Birde diziyi bitirmek için çok fazla sabretmek gerekiyor, sabırsız arkadaşlarım ikinci sezondaki durağanlıktan dolayı sinir bozucu buldukları için bitirmeden bırakmışlardı diziyi.
Bu arada Berlin'de diziyi ağır toplarla gömenler de çok oldu. ''Her şey bir trafik kazasına mı bağlanmış? Bu mudur'' diye eleştiren bir çok kişi oldu maalesef.

Genel bir yorum belki yazarım ama baştan sona ''Kurgu dediğin, dizi dediğin budur'' dedirten bir başyapıt izledik. Amerikan dizileri gibi finale doğru çizgisini bozmadan ilerledi ve o kadar bölümün hakkını fazlasıyla verdi. O yüzden bütün ekip alkışı hakediyorlar tabii ki.

Reactions: Tolstoyevski
Uykum gelmiyordu uykumu getiren tek şey olduğu için izleyeceğim.

Uykum gelmiyordu uykumu getiren tek şey olduğu için izleyeceğim.
Dizi şahane. 3.sezonu da daha güzel olacak, eskisi gibi sıkıcılığı da yok. Gayet akıcı oldu olaylara hakim olunca. Başka dünyadan Martha gelmesini beklemezdim ne olur bilemiyorum.

Katharina sonunda Ulrich'i buldu adam 1 sezondur yoktu.

------

2 bölümdür ortalıkta 3 şeytan var herkesi katlediyor ismi ne cismi ne açıklanmadı.

Reactions: Angelica
Benim anlayamadığım birşey var bu dizide bir insanın ölmesi için bir başına taşla veya yangın tüpüyle vuruyorlar çok sırıtıyor bir insanın başını 10 kere de taşla yarmazsın çok saçma.

Katharina'yı annesi geçmişte öldürdü ama ileride yaşıyor orası da çok ilginç beynimi bırakıyorum bunu izlerken.

Beyin yaktığı yetmezmiş gibi dizideki olayları karşı tarafa anlatamıyorsun, çok karışık.
Finale son 2 bölümüm kaldı.