Bu ne lan, sen kimsin... Çık adaşımın hesabından...Canım yoldaşlarım.
Bu ne lan, sen kimsin... Çık adaşımın hesabından...Canım yoldaşlarım.
Ben öyle bir şey demedimBen, @Tolstoyevski ve sanırım @Sherlock, @MEnes ve @MasacRE de tekrar izleyecek.
Ağır dizi diye bırakacak mısın, onu da görelim hem. 9 Haziran'da başlayalım. 27'sinde yeni sezona geçmiş oluruz.
Bu ne lan, sen kimsin... Çık adaşımın hesabından...
En sevdiğim canım yoldaşlarımbu geldiyse birbirimizi sıvarız, öncesinde konuşulanlar unutulurCanım yoldaşlarım@Maskeli Fedai @MEnes
bu geldiyse birbirimizi sıvarız, öncesinde konuşulanlar unutulurCanım yoldaşlarım@Maskeli Fedai @MEnes
En sevdiğim canım yoldaşlarım
bu geldiyse birbirimizi sıvarız, öncesinde konuşulanlar unutulurCanım yoldaşlarım@Maskeli Fedai @MEnes
En sevdiğim canım yoldaşlarım
Bu saçma emoji ile kullanılan sıva içeriklerini büyük ihtimal adını anmadığım leş programın konusunda kullandınız... Ben bunu kurucu lideriniz olarak kabul etmiyorum...İşte bu be.
Bu saçma emoji ile kullanılan sıva içeriklerini büyük ihtimal adını anmadığım leş programın konusunda kullandınız... Ben bunu kurucu lideriniz olarak kabul etmiyorum...
Senin reddetmenle bir şeyler değişseydi ohoo, bu ekip asla bir araya getirilemezdi benim tarafımdan... Bu yüzden böyle saçma şeyleri 'SIVA' kelimesi ile yanyana getirip benim ayarlarımla oynamayın...Ne kurucumuz, ne de liderimizsin... Reddedildi...
Umrumda değil...
Bu saçma emoji ile kullanılan sıva içeriklerini büyük ihtimal adını anmadığım leş programın konusunda kullandınız... Ben bunu kurucu lideriniz olarak kabul etmiyorum...
Ne kurucumuz, ne de liderimizsin... Reddedildi...
3'e karşı 1 oy ile bu
3'e karşı 1 oy ile buemojinin gerekli yerde kullanımı kabul edilmiştir. Kendini kurucu lider sanan şahsın da bu grupta bizden hiçbir farkı yoktur, herkes eşit pozisyondadır...
Kütük dostumun bahsettiği sen kimsin hareketini hak ettin şu anda Enes efendi
Burada demokrasi olmadığını daha kaç kez söyleyeceğim. Son karar ben kurucu lidere aittir. O emojinin SIVA kelimesi ile yan yana geldiği herhangi bir geçerlilik bizim lugatımızda yoktur. Son kararım budur, teşekkürler iyi günler...3'e karşı 1 oy ile buemojinin gerekli yerde kullanımı kabul edilmiştir. Kendini kurucu lider sanan şahsın da bu grupta bizden hiçbir farkı yoktur, herkes eşit pozisyondadır...
Kütük dostumun bahsettiği sen kimsin hareketini hak ettin şu anda Enes efendi
Burada demokrasi olmadığını daha kaç kez söyleyeceğim. Son karar ben kurucu lidere aittir. O emojinin SIVA kelimesi ile yan yana geldiği herhangi bir geçerlilik bizim lugatımızda yoktur. Son kararım budur, teşekkürler iyi günler...
Delilik bulaşıcıdır, siz zaten benim yanımda yer alarak bu ayaklanmaya katılmıştınız en başta... Bu yüzden yine demene gerek yok hep böyleydik biz...
Burada demokrasi olmadığını daha kaç kez söyleyeceğim. Son karar ben kurucu lidere aittir. O emojinin SIVA kelimesi ile yan yana geldiği herhangi bir geçerlilik bizim lugatımızda yoktur. Son kararım budur, teşekkürler iyi günler...
Şerlok beyciğim, bu adam delidir ne yapsa yeridir. Hâlâ kendinden kurucu lider diye bahsediyor. Yazık yazık çok üzülüyorum yoldaşımızın bu durumuna..
Dizinin büyük hayranı olan @Tolstoyevski'yi alalım buraya.
Tam onu yazcaktım ve gelmişken Dosi isimli üyeyi etiketlememesini temenni ederim çünkü Dosi izlemeyecek@Tolstoyevski
İzliyor tabi, kadromuz geniş izleyici olarak. Sen izledin mi?
3. sezon gelmeden ilk 2 sezona göz atmam lazım, o kadar detay varki unuttum bazılarını.
Fragmana ucundan bile bakmadım ve yeni sezon yayınladığı hafta spoiler yememek için final bölümüne kadar internet kullanımını azaltırım büyük ihtimalle. Malum final sezonu maalesef... Yeni sezon başlamadan ben de senin gibi her gün 1 bölüm gideceğim, hafıza tazelenmiş olur.
@Dosi ye aslında hitap etmedi değil çünkü zaman yolculuğu konulu ve geçtiği coğrafya bildiğin İsveç coğrafyası gibi yağmurlu, ormanlık... Dahası civciv ve yumurta detayı da var dizide... Sadece o dönem hitap etmemiş olabilir ama dünya gözüyle keşke onun da izlediğini görsek, 30 bölüm olduğu için yormaz da fakat hitap etmemesi mümkün değil kurgudan dolayı....@MasacRE
Aynen öyle, çok kaliteli ve özgün bir yapımdır. Gelmiş geçmiş en iyi yerli dizimiz diyebilirim. İzlemedeysen mutlaka izlemeni tavsiye ederim.
Ben bu leş adamı şanlı Karadeniz'e yanımda mı götüreceğim...Bu durum oldukça düşük bir ihtimal doğrusu...
gitmeden izleyebilcem
Challange accepted, başlayıp yetişeceğim o zamana kadar.
@MEnes İlk 2 sezonu izleyenler bakabilir mi
Fragmana ucundan bile bakmadım ama az kalmış olması sevindirici.Fragman yayınlandı, konuya da eklendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?