Netflix Dark - 2. Sezon Yorumları

Oh iyi bir gizemi çözdük senin için en azından
Domuz suratlıyı şu an bilmiyoruz biz, sezonu tamamlayan bazı kişiler öğrenmiş olabilir tabi
@Forumdash
Vlla bunu şuan çözmemiz iyi oldu yoksa
Bartozu o moruk kadını öldüren adam olarak algılamaya devam edip sarısın nohanında büyüğü olup olmaması hakkında analiz etmeye çalısrak gidicektim

Söylede kafana kütük düşsün

Tek bi ip ucum herşeyi açıklar gerçi ama bu ip ucunu aklında tut bu geceyi hatırlatcam sana
@MasacRE sen de

Oha, 7. bölümü bitirdim. 8'i izlememek için kendimi zor tutuyorum.

Reactions: Forumdash
Şimdi baktım da her şeyi unutmuşum bütün karakterler birbirine girmiş.
Sezona video izleyip başlayacağım için üşeniyorum

Reactions: Forumdash
2×7

Son 2 bölüm kala Hannah yine yaptı yapacağını. Gerçekten çok zeki bir kadın, geçmişe yolculuk yapınca elindekinin sadece Ulrich olmadığını farketti ve başta komiser olmak üzere oradaki herkesten faydalanabileceği için Ulrich hiç umrunda olmadı bile. Hannah orda kalırsa işler iyice karışır, herşey bi düğüm gibi olur o zaman, umarım düşündüğüm şey olmaz.

Herkes artık herşeyi anladığı için içim rahat, ne olacaksa olsun zaten herkes herşeyin farkında.
İlk sezonda geçmişte öldürdüğü çocuğun kimliğini alan ve bu sayede santralde çalışıp sahibinin kızıyla evlenen adamın yerine ben strese girdim.
Gel gör ki öldürdüğü çocuk şu anki polisin kardeşiymiş. Polise o mektubu kimin gönderdiğini bilmiyoruz ama düşününce akla ilk Claudia geliyor. Belki Noah, Adam veya Jonas da olabilir.

Claudia'nın babasını orada öldürüp bırakacağını tahmin ediyordum, ama babasının son sözleri çok ağırdı. Bence haklıydı, Beyaz Şeytan Claudia. Şimdi Jonas'la gelecekte ne yapacaklar bilmiyorum ama bildiğim birşey varsa tıpkı Egon'un dediği gibi Claudia sadece kendini düşünüyor yani Jonas'ı kendi çıkarları doğrultusunda kullanacak ve bu yüzden Jonas, Claudia yüzünden gelecekte Adam halini alacak. Egon boşuna Beyaz Şeytan sensin dememişti.

Reactions: kerem and Forumdash