Netflix Dark - 2. Sezon Yorumları

Sen alamanca mı izliyorsun

Reactions: Çiğdem and kerem
Bir adam akıllı @kerem yorumlamıs
@Forumdash 1.bölümün yanında ikinci bölüme devam ediyor @Yiğitt ikinci bölümün yanında üçüncü bölümden devam ediyor

İlk sezonu unutmuşuz yine olayları anlamaya çalışana kadar baya uğraşacaz belli
@MasacRE @DarkLegenD @Harunnn60

1.Bölüm
Dizinin ilk sahnesinde Noah birini öldürdü ama kim şuan soru işareti o ayrıca klisede konuştuğu ve büyük ihtimalle Noahın büyük hali dediğmiiz dizinin kötü adamıyla Noah sahneleri güzeldi ayrıca Jonahın büyümüş haliyle annesinin yüzleşme sahneside iyiydi Supernatural deanlar geldi aklıma @Forumdash

Nohanın büyümğş haliyle domuz suratlı bir adam konuştu midemi kaldırdı
Adam diye birisinin kim oldunu şimdide çözmeye çalısıcaz bakalım yeni oyuncumu olacak eskilerden birimi çıkacak

Ben de 1. bölümü tek yorumladım

Reactions: Çiğdem
İlk bölüme başlamaya baya zamanım gidiyor üşeniyorum araya soğukluk giriyor
Ama başlayınca diğer bölümlere bakmak normalmiş gibi geliyor o soğukluk geçiyor
İzlediğim dizinin sonraki sezonunu izlemek yine bir nebze kolay da tamamen yeni bir diziye başlamak en zoru benim için

Yorumlamadım diyince seninkini aramamıştım

Ben hala Noahın büyük halidir diye düşünmeye devam ediyordum klisede ben senim falan dediya
Yine yanlıs anladım sanırım olayları
Daha doğrusu jonahın büyüklüğü dısında bişi anladımıda sanmıyorum
@Yiğitt @Harunnn60 @kerem @Forumdash

Ben de 1. bölümü tek yorumladım
Ayoll bunu Jessicada yapmıştı @Forumdash abicim 2.bölümün yanından aynı spoiden üçüncü bölümü devam ediyor yorumunu bitirince 3.bölümüde izlemeden soru işaretlerimin gittiğini anlamıştım
@DarkLegenD Olsa tüfekle vururdu sanırım

@Yiğitt de ona uymuş hatta daha hızını alamayıp 1.bölümün yanından ikiyi ikinci bölümün yanından üçüncüyü aynı anda okuyabiliyorsun muhteşem bir yorum taktikleri var
@Harunnn60 @kerem

2. bölümü yorumlamadım dedim, 1'i yorumlamıştım hemen

Yüzü yanık olan adamın ismi Adam. Onu Noah'ın büyük hali olarak mı düşündün doğru mu anladım?

destere olsa izin vermezdi öyle yapmalarına. Her bölümü tek tek yorumlatıyor mutlaka
@Forumdash @Yiğitt

2. bölümü yorumlamadım dedim, biri yorumlamıştım hemen

Yüzü yanık olan adamın ismi Adam. Onu Noah'ın büyük hali olarak mı düşündün doğru mu anladım?
Şu B halfinden baslıyor ismi dizinin kötü adamı adını yazamıyorum
Hani noahla çokta sahnesi oldu noah napacağını sordu ona oda ben senim dedi birlikte yapacaz vsyle öyle konustular zaten onun büyük hali olduna dahil konusmustuk sanırım onuda aklıma siz sokmuştunuz

Reactions: MasacRE
destere olsa izin vermezdi öyle yapmalarına. Her bölümü tek tek yorumlatıyor mutlaka
@Forumdash @Yiğitt
Hızlanın siz de biraz ya, ben siz yetişin diye ara verdim. Başka dizilere geçtim, bekliyorum sizleri.