Tam da senin boyunu soracaktım. Gayet de doğru yani. Aramızda 6 cm işte niye hayaline sığdıramıyosun?Ben gözüme inanıyorum1.65 zaten ben varım utanmasan benle aynı boya kısaltacan kendini ufalda cebime gir
Tam da senin boyunu soracaktım. Gayet de doğru yani. Aramızda 6 cm işte niye hayaline sığdıramıyosun?Ben gözüme inanıyorum1.65 zaten ben varım utanmasan benle aynı boya kısaltacan kendini ufalda cebime gir
Aaa bilemiyorum vlla biz dev gibi hayal ettik seni , nerdeyse benle aynı boy çıkacan 😱 @mrt-06 yarın açıklık getirir bu duruma o seni yakından görmüş metrobüsteTam da senin boyunu soracaktım. Gayet de doğru yani. Aramızda 6 cm işte niye hayaline sığdıramıyosun?
O oturduğu yerden baktığı için büyük görmüştür. Yoksa görmezdi eminim bunaAaa bilemiyorum vlla biz dev gibi hayal ettik seni , nerdeyse benle aynı boy çıkacan 😱 @mrt-06 yarın açıklık getirir bu duruma o seni yakından görmüş metrobüste
Hadi cicili bicili rüyalar , bende kaçacam zatenO oturduğu yerden baktığı için büyük görmüştür. Yoksa görmezdi eminim buna
Ben yatıyorum saat 4 olmuş, 4 saat sonra uyanmam gerekiyor benim 😱
İyi geceler
finaldeki tahminin muhteşemGüzel dizi ya sürekli bir gizem var dizide ister istemez izlettiriyorHangi diziye benziyor muhabbeti yapmışsınız bence en çok benzediği dizi Lost. Bu abidik gubidik gizemli işlerin atası Lost'tur@Forumdash @destere
Benim yeni tahmine ne diyorsunuz bir şey uydurdum ama tutar mı bilinmez
Noah ile Bartosz aynı kişi olabilir mi?
Dur foto da atayım senin için sende isimler yoktur şimdi
Anaa görsellerde arama yaptım başkaları da bu tahmini yapmışTabi o kadar insan var izleyen bir benim aklıma gelmemiş olması normaldir
sanırım son bir yıl içinde forumda stranger things le birlikte en fazla seyirci toplayan dizi oldu darkŞu Finalde ortaya çıkan malum şeyi destere sadece tahmin edememiş . Ben bile etmiştim
Aaa bu arada @destere bu konuyu aç derken bana @mrt-06 tek izlicekse açma demişti yani sinek avlayacak diye düşünmüştük burayıAma MasacRE ben destere , Forumdash bitirdik . @gözlemci @Doğu da başlamışlardı onlarda izliyorDizi baya tuttu forumda , benim açmamda uğurlu gelmiş olabilir tabi
Benziyorlar da olabilir@destere @Forumdash dizi gizemiyle birlikte bitti yani Jonas dışında dizide ne olduğu belli değilBirdeDizide 2 farklı insan türü var birinin gençliği diğerinin büyüklüğü hep böyle oluşmuş oyuncularKim kimin büyüğü , küçüğü onu çözüyoruz
Evet ben de kafasına kaktımOlsun biz de önce spn ile başlamiştik şimdi lucifer izliyoruz. Önce Flashla başladık şimdi dark izliyoruz. @destere önce Lucifer izler sonra SPN önce Dark izler sonra Flash
anlaşılamama yönünden bu sene izlediğimiz vede hiç bir fok anlamadığımız Legion a benziyor
finaldeki tahminin muhteşem
aklıma gelmemişti bak dediğin olabilir gelecekten gelen parkalı jonas ise noah ta bartoşdur oğlanın burnunun dibinde ayrılmıyorduyalnız noah ile bartoş konuşmalarında bişeyler eksik sanki? bartoş veledi hiç soru sormyor sen neyin nesisin necisin falan diye öyle kuzu kuzu dinliyor
sanırım son bir yıl içinde forumda stranger things le birlikte en fazla seyirci toplayan dizi oldu darkama hakediyor ilgiyi
bu teknoloji buralara uğrarsa her limanda değilde her zaman diliminde bir sevgili yapardım kendime
düşünsene gitmişim mısıra kleopatrayı kovalıyorumhayali bile harika her kuşağada üç beş çocuk bırakırdık miras)
anlaşılamama yönünden bu sene izlediğimiz vede hiç bir fok anlamadığımız Legion a benziyoraslında bunda yine anladığımız yerler anlamadığımız yerlerden daha çok legionda ise hemen hemen hiçbişey anlamadım ama rachell keller(sydney) yetiyor izlemek için
@MasacRE- taşları yerine oturtamayacağız sanırım çünkü herkesin diziden kaptığı taş farklı boydaüstüste bunları dizmek imkansız
ben olayın altyapısına yabancıyım legion daİlk Erik'e uyuşturucu temin eden adam olarak tanıtmıştı kendini galiba. Daha önce de buluşmuşlardı, arada onu ikna edecek şeyler söylemiş olabilir bize gösterilmeyen. O yüzden kuzu kuzu dinliyordur belki
Legion'da da durum o kadar felaket değildi aslında ya. Adamın sınırsız güçleri var onu kullanmasını öğretmeye çalışıyorlar işte. Ama onun da sonunda işler karışmıştı galiba
Syd'in altyapısı sağlamdı tabiben olayın altyapısına yabancıyım legion da
altyapı derken eskiden o tarz konulara aşinasınız sanırım? benim tek bildiğim altyapı sydney in altyapısıydı
finaldeki tahminin muhteşem
aklıma gelmemişti bak dediğin olabilir gelecekten gelen parkalı jonas ise noah ta bartoşdur oğlanın burnunun dibinde ayrılmıyorduyalnız noah ile bartoş konuşmalarında bişeyler eksik sanki? bartoş veledi hiç soru sormyor sen neyin nesisin necisin falan diye öyle kuzu kuzu dinliyor
sanırım son bir yıl içinde forumda stranger things le birlikte en fazla seyirci toplayan dizi oldu darkama hakediyor ilgiyi
bu teknoloji buralara uğrarsa her limanda değilde her zaman diliminde bir sevgili yapardım kendime
düşünsene gitmişim mısıra kleopatrayı kovalıyorumhayali bile harika her kuşağada üç beş çocuk bırakırdık miras)
anlaşılamama yönünden bu sene izlediğimiz vede hiç bir fok anlamadığımız Legion a benziyoraslında bunda yine anladığımız yerler anlamadığımız yerlerden daha çok legionda ise hemen hemen hiçbişey anlamadım ama rachell keller(sydney) yetiyor izlemek için
@MasacRE- taşları yerine oturtamayacağız sanırım çünkü herkesin diziden kaptığı taş farklı boydaüstüste bunları dizmek imkansız
Legion Halkın Polisi gibiydi yani sadece öylece izliyordum okadarSyd'in altyapısı sağlamdı tabiHatta birkaç sahnede yakından inceleme fırsatımız olmuştu. Şimdi onları buraya atardım ama malum sansürcü bir adminimiz var o yüzden atmayayım
Dizinin altyapısına gelirsek, onun altyapısı çizgi romanlardadır. Onlar bizde de yok. Ama dizide iyi kötü anlaşılıyordu ya o kadar da kötü değildi durum
Leigon izle bir ara tam senlik dizionu ben Senin kaybolduğun dizide yazdım Meleki kaçırdılar uzaylılar yani @vadikızı
nı
onlardan önce yazdım 2 ay önce yazdımLeigon izle bir ara tam senlik dizi
Güzel dizi ya sürekli bir gizem var dizide ister istemez izlettiriyorHangi diziye benziyor muhabbeti yapmışsınız bence en çok benzediği dizi Lost. Bu abidik gubidik gizemli işlerin atası Lost'tur@Forumdash @destere
Benim yeni tahmine ne diyorsunuz bir şey uydurdum ama tutar mı bilinmez
Noah ile Bartosz aynı kişi olabilir mi?
Dur foto da atayım senin için sende isimler yoktur şimdi
Anaa görsellerde arama yaptım başkaları da bu tahmini yapmışTabi o kadar insan var izleyen bir benim aklıma gelmemiş olması normaldir
@Çiğdem- sana özetlesin ilk sezonuOlabilir
Hatta olurCast sistemi güzel çaliştiği için de tahmin edilebilir. Benziyorlar. @destere nin dediği gibi kuzu kuzu dinlemesi kendisini yeniden yetiştiriyordur. Malum Jonas kendisini yok etmekten nasıl kurtardı. Nasıl Jonas uyurken eve girdi ve harita bıraktıysa bu da kendini yetiştiriyor. Benim aklıma yattı valla
Legion ne zaman başlıyorŞöyle özet bölüm yayınlansa unuttum ben@destere @Çiğdem-
Demek sana da lazım özet
Neyse şimdi sırada hangi dizi var onu belirleyelim Legion'a daha çok varDemek sana da lazım özet
Punisheri izleyecez işteNeyse şimdi sırada hangi dizi var onu belirleyelim Legion'a daha çok var@destere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?