Var mısın iddiasına? Eğer sensiz izlerse kendini ifşa edeceksin.bensiz hogatham ikna olmaz boşuna kendinizi yorarsınız
haziranda ben varsa hogathada izler ben yoksam sen anca lady gagayla başbaşa izlersin![]()
2019 Ocak.inşallah 2075 in yılbaşısıdır![]()
Bamyanı gösterme, forumun midesi kaldırmaz.her türlü iddiaya varım tabikihogatham @Çiğdem- e güveniyorum eğer bensiz izlerse hemde sizin gibi hainlerle diziyi izlerse bende soyunup cıbıl şekilde forumun ortasında takla atacağım
![]()
zaten iddiayı kazanacağım için forum bu muhteşem görüntüden mahrum kalacaktırBamyanı gösterme, forumun midesi kaldırmaz.![]()
Asla kazanamayacaksın. @Çiğdem- seni görmek için eline bir fırsat geçmişken o fırsatı kaçırmaz.zaten iddiayı kazanacağım için forum bu muhteşem görüntüden mahrum kalacaktır![]()
Asla kazanamayacaksın. @Çiğdem- seni görmek için eline bir fırsat geçmişken o fırsatı kaçırmaz.![]()
2019 Ocak.
Seni çok özlemiş. Sensiz yapamıyor.![]()
Aaa ne Ocağı ayoll Harunda iyice su kaçırdı eşşeğin kulağınainşallah 2075 in yılbaşısıdır![]()
ben hogathayı tanıyorum benim forumun içinde uluorta muhteşem vücudumu sergilememi istemeyecektirhogatham kıskançtır beni diğer kızların taciz edici bakışlarına maruz bırakmamak için diziyi kesinlikle izlemeyecektir
![]()
Aaa sende beni kullanıp destereye sarkıntılık ediyorsun gibi geldi alamancı oğlanı soymaya çalışmıssın 😱😱😱 @serhatt @xemrexxxVar mısın iddiasına? Eğer sensiz izlerse kendini ifşa edeceksin.@Çiğdem-
Çocuk gelmeyeceğim diyor işte, ısrar etme belki işleri vardır.Aaa ne Ocağı ayoll Harunda iyice su kaçırdı eşşeğin kulağına![]()
![]()
Yarın şunun kafasına oklavayı indireyim ben belliki alamancı forumda rahat rahat cilveleşmek için oğlana gelme baskıları yapıyor![]()
![]()
![]()
İzleriz beraber yine.
Sen değil miydin @destere 'yi görmek istiyorum diyen, Haziran'da diziyi izleki çirkinliğini ifşa etsin.![]()
@Çiğdem- im hogatham beni sadece kendisi görmek istiyor uluorta herkesin bakışlarına tacizlerine maruz kalmamı istemez![]()
@destere Harunu bekledi Deredevil için Harunada destereyi beklemek düşerİzleriz beraber yine.![]()
Umarım 2.sezon güzel olur.![]()
senin alamancı @kerem bizle izlemedi zaten senle izleyecekmişİzleriz beraber yine.![]()
Umarım 2.sezon güzel olur.![]()
İzledik ilk sezonu biz
Gelecek sezonu @Çiğdem- @destere 'siz izleyince, @destere kendini ifşa edecekmiş. 7 ay kaldı sadece, hadi hayırlısı.İzledik ilk sezonu bizAman sizde çok umrumuzdaydınız sanki
Egon artımış
![]()