Var mısın iddiasına? Eğer sensiz izlerse kendini ifşa edeceksin. @Çiğdem-bensiz hogatham ikna olmaz boşuna kendinizi yorarsınız
haziranda ben varsa hogathada izler ben yoksam sen anca lady gagayla başbaşa izlersin
2019 Ocak.inşallah 2075 in yılbaşısıdır
Bamyanı gösterme, forumun midesi kaldırmaz.her türlü iddiaya varım tabiki hogatham @Çiğdem- e güveniyorum eğer bensiz izlerse hemde sizin gibi hainlerle diziyi izlerse bende soyunup cıbıl şekilde forumun ortasında takla atacağım
zaten iddiayı kazanacağım için forum bu muhteşem görüntüden mahrum kalacaktırBamyanı gösterme, forumun midesi kaldırmaz.
Asla kazanamayacaksın. @Çiğdem- seni görmek için eline bir fırsat geçmişken o fırsatı kaçırmaz.zaten iddiayı kazanacağım için forum bu muhteşem görüntüden mahrum kalacaktır
Asla kazanamayacaksın. @Çiğdem- seni görmek için eline bir fırsat geçmişken o fırsatı kaçırmaz.
2019 Ocak.
Seni çok özlemiş. Sensiz yapamıyor.
Aaa ne Ocağı ayoll Harunda iyice su kaçırdı eşşeğin kulağınainşallah 2075 in yılbaşısıdır
ben hogathayı tanıyorum benim forumun içinde uluorta muhteşem vücudumu sergilememi istemeyecektir hogatham kıskançtır beni diğer kızların taciz edici bakışlarına maruz bırakmamak için diziyi kesinlikle izlemeyecektir
Aaa sende beni kullanıp destereye sarkıntılık ediyorsun gibi geldi alamancı oğlanı soymaya çalışmıssın 😱😱😱 @serhatt @xemrexxxVar mısın iddiasına? Eğer sensiz izlerse kendini ifşa edeceksin. @Çiğdem-
Çocuk gelmeyeceğim diyor işte, ısrar etme belki işleri vardır. Ben zaten onunla hergün konuşuyorum, bana farketmez.Aaa ne Ocağı ayoll Harunda iyice su kaçırdı eşşeğin kulağına
Yarın şunun kafasına oklavayı indireyim ben belliki alamancı forumda rahat rahat cilveleşmek için oğlana gelme baskıları yapıyor
İzleriz beraber yine.
Sen değil miydin @destere 'yi görmek istiyorum diyen, Haziran'da diziyi izleki çirkinliğini ifşa etsin.
@Çiğdem- im hogatham beni sadece kendisi görmek istiyor uluorta herkesin bakışlarına tacizlerine maruz kalmamı istemez
@destere Harunu bekledi Deredevil için Harunada destereyi beklemek düşerİzleriz beraber yine.
Umarım 2.sezon güzel olur.
senin alamancı @kerem bizle izlemedi zaten senle izleyecekmişİzleriz beraber yine.
Umarım 2.sezon güzel olur.
İzledik ilk sezonu biz Aman sizde çok umrumuzdaydınız sanki Egon artımış
@destere Harunu bekledi Deredevil için Harunada destereyi beklemek düşer
Gelecek sezonu @Çiğdem- @destere 'siz izleyince, @destere kendini ifşa edecekmiş. 7 ay kaldı sadece, hadi hayırlısı.İzledik ilk sezonu biz Aman sizde çok umrumuzdaydınız sanki Egon artımış