Bari bu dizideki şarısın kadın yapsında uyumlu olun sende ona taktın kafayı malum@Harunnn60 'u Pelin'inden vazgeçtirmezsin.
Kendisi kayıplarda4.Bölüm vlla bu bölüm tam destereliktiAyrıca Eliteye laf atan alamancı @kerem ve yatım katım var diye kandırdığı @Harunnn60 bu bölümden sonra özür dilerler sanırım Eliteden@xemrexxx
Bölüm tamamen şey üzerine kuruluydu başka bir şey yokAdamın süre konusunu aşmasıyla alakalı geçti gittiBölüm sonu merak uyandırdı 5.bölüm başka şeylerde görürüz umarım
Diziye @Harunnn60 başlattı beni ama ilk 3 bölüm yorumlayıp kaybolmuş onu geçtim şuan sanırımKendisi kayıplarda
Niye özür dileyeyim?4.Bölüm vlla bu bölüm tam destereliktiAyrıca Eliteye laf atan alamancı @kerem ve yatım katım var diye kandırdığı @Harunnn60 bu bölümden sonra özür dilerler sanırım Eliteden@xemrexxx
Bölüm tamamen şey üzerine kuruluydu başka bir şey yokAdamın süre konusunu aşmasıyla alakalı geçti gittiBölüm sonu merak uyandırdı 5.bölüm başka şeylerde görürüz umarım
Sadece benle izleyimce yorum yapıyor, çatla.Diziye @Harunnn60 başlattı beni ama ilk 3 bölüm yorumlayıp kaybolmuş onu geçtim şuan sanırım@kerem @xemrexxx
Sonra benle dizi izlemiyorsun diye pehliyorr
Elitede en azından başka konularda vardı sadece 40 dakıka şey olmuyorduNiye özür dileyeyim?
Yoo, bu dizide seks o kadar ön planda değil ayrıca Elite'deki gibi oralarını buralarını göstermiyorlar.
4.Bölüm 40 dakıka o üzerineydi vlla tek amaçları süreyi aşmaktıYoo, bu dizide seks o kadar ön planda değil ayrıca Elite'deki gibi oralarını buralarını göstermiyorlar.
5. bölüme geç o zaman.4.Bölüm 40 dakıka o üzerineydi vlla tek amaçları süreyi aşmaktı
Bu gece foruma gelmeden izleyip gelecem yine5. bölüme geç o zaman.
Özellikle 6. bölüm çok iyi.Bu gece foruma gelmeden izleyip gelecem yine
4 Beğenmedim sadeceÖzellikle 6. bölüm çok iyi.
Gebel olarak beğendimişsindir zaten.
Yoo, bu dizide seks o kadar ön planda değil ayrıca Elite'deki gibi oralarını buralarını göstermiyorlar.
Oğlan heyecan yaptığı için sevişme sahnesi 8 saniye sürüyorBu gece foruma gelmeden izleyip gelecem yine
Hahah @Harunnn60 oyüzden bu adam destere dediğimde sırıtormuşOğlan heyecan yaptığı için sevişme sahnesi 8 saniye sürüyoro sahneyi @MasacRE- @destere @Doğu @MEnes @DarkLegenD engin tecrubeleriyle yorumlamali
Övdün mü sövdün mü
Aaa övdüm ayollÖvdün mü sövdün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?