kız bu @kerem bununla küçükken birlikte olduysa alamancıyı hapse attırabiliriz şimdi aklıma geldi
Aa bunlar bizi kendileriyle karıştıyor, baksana @destere bile bunların yanında sapık kalmaz.İyi ki Türkiye de değil yoksa nerede uyuyor derdim
Biz bugün başlıyoruz artık.@Çiğdem- @Forumdash @MasacRE- @kerem başlayalım bu diziye derim.İyice popüler olmuş Netflix dağıtıcı görevini üstlenince
Biz bugün başlıyoruz artık.
Ben önerdiğimde @MasacRE- @destere @Maskeli Fedai hepsi kaçıyordu şimdi tutmuşsa izlerler @xemrexxx izliyordu sadece@Çiğdem- @Forumdash @MasacRE- @kerem başlayalım bu diziye derim.İyice popüler olmuş Netflix dağıtıcı görevini üstlenince
@Forumdash Bakar belki o yeni fikirlere açıkBen önerdiğimde @MasacRE- @destere @Maskeli Fedai hepsi kaçıyordu şimdi tutmuşsa izlerler @xemrexxx izliyordu sadece@Forumdash bilmem
Aaa dur ayoll bizimkiler bir hortlasın öyle tek izlemek yok zaten dizi bulmakta sıkıntı çekiyoruz
Netflixe transfer oldu dizi@Çiğdem- @Forumdash @MasacRE- @kerem başlayalım bu diziye derim.İyice popüler olmuş Netflix dağıtıcı görevini üstlenince
Ama elimdeki dizileri bitirmem gerek
O zaman biz önden izliyoruzAma elimdeki dizileri bitirmem gerekBuna sıra gelene kadar daha önceliklilerim ve yeni başlyacak olanlar var
Kötü bile olsa iyi dersenO zaman biz önden izliyoruzSize referans oluruz
@Çiğdem- @Forumdash @MasacRE- @kerem başlayalım bu diziye derim.İyice popüler olmuş Netflix dağıtıcı görevini üstlenince
Daha öncede söylenmişti bu dizi de konu çok aşklı meşkli gibi görünüyor demiştim. Ama türleri crime,drama,thriller yazıyor puanı da 8'miş. İzlenebilir gibi duruyorBen önerdiğimde @MasacRE- @destere @Maskeli Fedai hepsi kaçıyordu şimdi tutmuşsa izlerler @xemrexxx izliyordu sadece@Forumdash bilmem
Aaa dur ayoll bizimkiler bir hortlasın öyle tek izlemek yok zaten dizi bulmakta sıkıntı çekiyoruz
O zaman biz önden izliyoruzSize referans oluruz
Kötü bile olsa iyi dersen
bizim forum icin tehlikeli bence bu dizi saplantılı bir aşkı anlatıyorDaha öncede söylenmişti bu dizi de konu çok aşklı meşkli gibi görünüyor demiştim. Ama türleri crime,drama,thriller yazıyor puanı da 8'miş. İzlenebilir gibi duruyor
Daha öncede söylenmişti bu dizi de konu çok aşklı meşkli gibi görünüyor demiştim. Ama türleri crime,drama,thriller yazıyor puanı da 8'miş. İzlenebilir gibi duruyor
Kötü bile olsa iyi dersen
@MasacRE- İzlerse kütük kardeşi @Maskeli Fedai de izler
Onu genelde destere yapıyor, beğenmediği işleri beğenmiş gibi yapıp bize izlettiriyorKötü bile olsa iyi dersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?