Netflix Daredevil - Dizi Yorumları

3X11

Aşırı gerildim bu bölüm
İzlerken ha şimdi filan dedim.

Klise saklanma sahnelerinde aha şimdi bulacaklar filan dedim .
Dex zaten bulamayınca sonda çıldırdı
Matt'in annesi olmasa yanmışlardı.

Matt-Karen-Foggy işbirliği güzel oldu sonunda ilk sezon ki gibi bir araya geldiler. Umarım Matt yine ben tek takılacağım triplerine girmez

Fisk araba da adamı nasıl dövdü ya ben korktum

Ajan Nadeem ben kaçacak zannediyordum ama Matt ile iş birliği yapacak
Matt'in ajanı kurtarması iyi oldu.

10.Bölüm
Ayy vlla ilk 35 dakıka ne izledik ayoll
Harun al sana şey sahne
35 Dakıka sarısın ecünnünün içip içip şey etmesini izledik

Son 15 dakıkası kurtardı vlla diziyi
Mat yine dayak yedi işin sırrı kostumde
Sarısın ecünnüyü Mat kurtarıcaktı ama o Matı kurtardı

karenle öyle bir tabutta kapalı kalmak ölmeden cenneti görmek gibi bişeydi
ben o durumda kaldığımı düşünüyorumda beni yakalayacaklar diye endişe etmekten çok bu güzel anlar kısa sürede bitecek diye endişe duyardım

nasıl şey etti hiçbişey etmedi karenim tek başına ailesini geçindiriyordu hayalperest bir baba ergenik kardeş karen bunalıma girmemek için arada bir parlağıyla stres atıyordu o kadarını fazla bulduysan karoşuma yazıklar olsun sana hogatha

orda stresten burnu damladı (yoksa uyuşturucudan dolayı mı damladı ?
) yemeğe.... yani kızın içinde bulunduğu durumu anlatan en güzel sahnelerden biriydi

Aaa şu Jessicanın yanında olan mal kadın gibi burada da bu sarısın ecünnü var her dizide olmak zorunda sanırım bunlardan
@Harunnn60

11.Bölüm
Matt yine bulaştı şu mallara sarısın ecünnü ve foggimidir nedir 😕

Fiskin arabada adamı öldürmesi hem komik hem korkutucuydu

Mat kimliğini açık etti ajana bakalım ne olacak ayoll

12.Bölüm @Harunnn60
Durgun bir bölündü Fiskin yanında olan ecünnü kadınla alakalı geçti koca bölüm

Kayda değer şey sarısın ajan Mata yardım eden ajanı öldürdü Mat intikamını alabilicek mi ve sarısın ecünnüde ölücek mİ bakalım

13.Bölüm Sezon Finali yine güzel bir sezondu genel olarak
@Harunnn60

Ama kostumunu giymeyecekse daha sezon yapmasınlar konsantre olamıyorum diziye ve keyif alamıyorum Matın dövüşlerinden

Sarısın ecünnü @destere
Geberdi sandım bee senin yüzünden dizi bitmeden geberme sahnesi bekliyorum son sahne yemek masasında bir saldırı bekledim
Jessica Jonesten iyiymiş kıyas ediyorlar

Dövüş sahnesi komikti vlla
Önce sarısın adamla Mat birlik olup Fiske saldırıyor sonra sarısın adam ile birlikte olup Fisk Mata saldırıyor sonra Fisk ile Mat birlikte olup Sarısın adama saldırıyor ve sonunda Saırısn adam düştü sonrada Fisk düştü

Sarısın adamın gözleri tuhaftı gerçek kimliğine bürünücek gibi kostumunude giyer yeni sezona ve Fiskin ölmemesine sevindim hapisten yine görünür ara sıra

Onlar tabuta girince aklıma ilk sen geldin zaten.

Bu @destere 'nin oyunları yok mu... bende karen ile ilgili bir şey olacak zannettim.
Kandırdı yine bizi.

3x12

Harikaydı bence, yemek yerken bir an olsun gözümü ayırmadım diziden.

Vanessa'ya çok şaşırdım. Ben Fisk'in yaptığı işlerden memnun olmaz sanıyordum ama kadın @destere nin dediği gibi psikopat çıktı.
Fisk bile şaşırdı.

Foggy'i dinlemek ile Matt hata etti bunu gördük tekrardan.. bu iş sistem filan olmuyor daha kesin çözümler olması lazım.. fisk herkesi tehdit ediyor..

Ajan Nadem'e üzüldüm, başlarda pek beğenmediğim bir karakter iken sonlara doğru sevdiğim bir karakter oldu, ölmesi üzücü oldu..

Dex'e bazen uyuz oluyorum ama bazen de seviyorumm..

Karen lütfen rahat dur allah aşkına oradan oraya koşturuyor nefes nefese kız.

3x13 ( Sezon Finali )

Veee vee aşırı güzel bir kapanış oldu.
Bu sezon tutuk başladı ama dizinin tarzını bildiği için ilerde çok iyi bölümler geleceğini biliyordum.
Bu bölüm final kavgası çok çok iyi çekilmişti. İzlerken ha şimdi biri ölecek kesin dedim.
Matt'in, Dex'i kendi tarafına çekmek için julia kozunu oynayacağını çok iyi biliyordum zaten nitekim öyle oldu. Dex bu olayı duyunca fiske düşman oldu.

Ajan nadeem ölmeden önce video çekmiş bu sayede emmniyette ki polisler , fisk'i yakalama kararı çıkardı.

Dex, Fisk ile Vaneessa'nın düğününü basınca aha şimdi olay kopacak dedim oradan kaçınca çift bu sefer odada matt karşıladı.
Sonra fisk ile matt bir bağırdı aman allahım kaç senenin acısını çıkardı adamlar
Vannessa odadan kaçacaktı ki bu sefer dex yakaladı.
Sonra matt ile dex derken araya fisk kazanan matt oldu.

Fisk'in ölmemesi çok iyi oldu ölecek diye çok korktum. Bence diziye hala lazım . zaten en sevdiğim sahnelerde o.

Dex'te 4.sezon da daha güçlü döner artık Bulsheye dönüşür.

Bölüm sonu Jessica Jones göndermesi güzel oldu. Yalnız Karen ile Jessica'yı kıyasladılar acaba @destere 'nin yorumu nedir.

Güzel bir sezon oldu. Bazı bölümler sıkıldım bazı bölümler çoştum. Dizi bir aksilik olmazsa 6 sezon devam edecekmiş. Marvel ve Netflix'in en iyi işi. Bence de devam etsin. Yapanın oynayanın emeğine sağlık.

@destere @Çiğdem-

@destere genelde yardımcı ecünnüleri seviyor burada sarısın ecünnü Jessicada ise ordakı diğer ecünnü