Netflix Daredevil - Dizi Yorumları

cezaevindeki aksiyon en sevdiğim sahnelerdendi sonra niye bu sahneyi sevdim aksiyonu sevmem normalde diye düşündüm? sebebi ise matt'in vurduğunu devirerek değilde gah dövülerek gah döverek adeta kurtuluşunun mucizelere bağlı oluşundan kaynaklandığını anladım, hep vura kıra gitseydi o sahneler hiç çekilmezdi

Onun yerine sarısın ecünnüyü öldürsün

Çok konuşuyo dimi

size inat sonsuza kadar yaşayacak karen diziden bir kareni çıkar geriye çöp kalır

hem sizin derdiniz nedir anlamış değilim iyi kötü birlikte izliyoruz diziyi karen çıkarsa beni bu sayfalarda bir daha zor bulursunuz

neyseki jessicayı öldürecek hiçbir güç yok, karen giderse marvelde bir jessicaya tutunurum

3x7. Bölüm

her hareketli bölümden sonra gevşek bir bölüm çıkıyor karşımıza, bu bölümdede onlardan biriydi pek bişey olmadı..
kostümcü malvini pataklayarakta olsa ondan daradevil kostümünü bir fbı ajanını aldığını öğrendi matt
foggy korkusunu ve üzüntüsünüs evgilisiyle çiftleşerek gideriyor

karenim gözyaşları içinde baskında kaybettiklerine ağlıyor, keşke yakınında olsamda teselli etsem! kazma babası bile sırt çevirdi kıza ..
fisk verdiği bilgiler karşılığında kendisine son derece konforlu bir konak yapmış? konağın gizli bölmesindede tüm şehri avuçluyor uçan kuştan haberi var

ajan naadem ray, karenin anlattıklarından sonra fiskten şüphelensede elinde delil yok boşa çırpınıyor?
bölüm sonunda matt gizlice ajan ray in evine dalıp ona çakma daradevilin bir FBI ajanı olduğunu söyledi devamını getiremedi...
bu bölümde ajann dex ortada yoktu dinlenmeye çekilmiş son aksiyonundan sonra

3x8. Bölüm

Güzel bir bölümdü
karen fisk i kudurttu resmen, kızdaki cesarete hayranım i zarif bedenle fisk gibi bir beygirin karşısına çıkmak cesaret işi

yalnız karen bu hareketiyle fisk ayısının kendisinin peşine psikopat benjamini salmasına yol açtı karen için gelecek pekde güzel gözükmüyor umarım kıza bişey olmazda psikopattan kurtulur

fisk iki kapı kullanıyor konağında? bir tarafta FBI iş olsun diye beklerken, asıl bodrum katındaki kapıdan daha çok misafir ağırlıyor ?
ajan nadeem ray ile matt in, psikopat dexin evine gizli girişleri ordan dexten kurtulmak için ecel terleri dökmeleri işlerinin pekde kolay olmayacağına işaret .
son sahnede matt hayatının şokunu yaşadı sanırım , kendisine devamlı bakan rahibe annesiymiş

sonunda uyarılarınızı dikkate alıp ağırdan almaya başladım @Çiğdem- @Harunnn60 gördüğünüz gibi artık üçer üçer değil ikişer ikişer bölüm tüketiyorum

Aynen senin dizi tarzını biliyorum. Böyle silahlı tarzlı dizilerden peş hoşlanmazsın. Gerçeklikten yanasın.
Bu dizide gerçekçi dizi

Aman tamam sustuk
@Çiğdem-

3x7

Dex bu bölümde yokru yokluğunu aradım. Fisk otelin içinde kendine özel gizli bir yer yapmış.

İlk sezonda gördüğümüz kostümcü adamın fisk aleyhine çalışması beni şaşırttı., her ne kadar tehdit edilse de hemen matt'ı satacağını düşünmüyordum. Matt ile dövüştükten sonra Matti polislerden kurtardı..

Ajan Nadeem'den kullanıldığının farkında ama iki ucu boklu değnek anlaşmayı iptal etse terfi alamayacak, devam etse kullanılmaya devam edecek
Sonda Matt konuştu bakalım

Karen'in babası ile konuşması duygusaldı.
Babası öküz çıktı

3x8

Güzel bir bölümdü. Fisk ve Karen konuşmasında gerildim.

Karen canına susamış gibi Fiski kışkırttı.
Fisk bir ara zor tuttu kendini.
İlk sezonda fiskin adamını öldürmüştü, bence bunu söyleyerek yanlış yaptı fiske koz verdi.

Dex'in sevdiği kızı öldürdüler şok oldum.m İlerde Matt bunu öğrenirse dex'i yanına çekebilir.
Dex ayrıca kasetleride yaktı. Tamamen dark side'ye geçti.

O rahibenin annesi olduğunu biliyordum ama ilk bölümlerde açıklarlar dedim açıklamadılar sonra bende yanlış anladım zannettim ama bu bölüm senarist konuyu açıkladı.

Matt'e de ne kulak varmış maşallahhh
Hemen de duydu.

Bir sorum var?

Fisk, Matt'in, Daredevil olduğunu biliyor dimi? Nerede öğrenmişti. Şu 1.Sezon finalinde kapıştıklarında dimi?

@Çiğdem- @destere

7.Bölüm
Sarısın ecünnü ve diğer avukatın sahnelerini direk geçiyorum zamandan tasarruf
Kostumcu adam ile Matt kavgası ve ajanlarla olan kavgaları güzeldi

Fisk ağırlıklı geçti diğer yarısıda dizinin oyüzden sıkılmadım pek

Benimde geçesim geliyor
Ana hikayeye katkısı yok zaten

Punisher de izle bence hem hikayesini biliyorsun hem Sarısın ecünnü orada da var
@MasacRE- de izlemişti 2.sezonu hep birlikte izleriz @destere

8.Bölüm
Sarısın adam ve Matların sahnesi yine heyecanlıydı bu adamada sankı Punisher gibi dizi yapacaklar gibi hissediyorum reklamını yapıyorlar sankı eğer ölmezse sezon finalinde bir dizide buna gelebilir

Sarısın ecünnü Fisk sayesinde sahnesini atlamadım
Fisk öldürücek az kaldı

@Harunnn60 Matın Deredevil oldunu biliyor 7.bölümde Matı yakalatmaya çalısıyorduya Deredevil kostumuyla
Ama hangi bölümde öğrendi hatırlamıyorum ilk sezonda ama

Tamam anladım şimdi sağol
Şu Matt ve Fisk kapışsa yine ya çok heyecanlı oluyor geçen sezon hapishane de fisk bunu dövmüştü ya matt'i
o çok heyecanlıydı

Sarışın adamı bende beğendim dizisi gelirse izlerim.

Fiskin yine yeni sezona kalması lazım o şekilde ayarlasınlar ama