Netflix Daredevil - Dizi Yorumları

@destere sana birşey gösterende suçç

dizide kadın oyuncu yok diyordun bende var asıl başrol olan kadın oyuncu henüz diziye dahil edilmedi dedim sana artık birşey göstermem
elektraydı dimi kız o
@destere elektranın kökeni yunan pek yabancı sayılmaz komşumuzdur kendisi onun için ite kaka izlerim gelecekse diziye

elektraydı dimi kız o
@destere elektranın kökeni yunan pek yabancı sayılmaz komşumuzdur kendisi onun için ite kaka izlerim gelecekse diziye
evet elektra dizide elektra ve ben yeniden karakterleri yok malesef 2.sezon gelirler umarım sende filmini izledin anlaşılan daredevilin emre

evet elektra dizide elektra ve ben yeniden karakterleri yok malesef 2.sezon gelirler umarım sende filmini izledin anlaşılan daredevilin emre
elektrayı izledim daha çok bu arada kingpin dombalak totosunu zor kaldıran biriydi bu dizide hiç öyle değil

elektrayı izledim daha çok bu arada kingpin dombalak totosunu zor kaldıran biriydi bu dizide hiç öyle değil
bu dizide çok güçlü bir karakterde herkesi dövüyor

ama asıll düşman karakter yok şu adam mutlaka gelmeli 🙂🙂🙂

bende bunların oyun kartları varidi hep oynardım şimdi adlarını unuttum
ben yeniden cnm bu adam yanıı elektra ve ben yeniden dzide şuana akdar yoklar çok önemli 2 oyuncu umarum katılırlar diziye
aaaaa sende daredevil hayranısın hemen başlıyorsun diziye dizi süper vlla filmden daha kaliteli 🙂🙂🙂

ilk bölümü izledim bir tek kasvet geldi kalite değil

ben midir nedir bilmem ama başka bir simi var misal örümcek adam diyoruz ama gerçek adı peter parker bunun da öyle takma ismi va:R

ilk bölümü izledim bir tek kasvet geldi kalite değil

ben midir nedir bilmem ama başka bir simi var misal örümcek adam diyoruz ama gerçek adı peter parker bunun da öyle takma ismi va:R
ilk bölüm az tutuk ama diğer bölümelr akıcı cnm özellikle 6.bölümle birlikte her bölümü çok kaliteli 2.sezon elektra falanda gelir kesinlikle devam et izlemeye

ilk bölüm az tutuk ama diğer bölümelr akıcı cnm özellikle 6.bölümle birlikte her bölümü çok kaliteli 2.sezon elektra falanda gelir kesinlikle devam et izlemeye
elektraa gelsin ben 1 günde tüm bölümleri bitiririm sorun değikl bir günde 13 bölüm pretty little liars izlemişliğim var

elektraydı dimi kız o
elektradan elentrik aldım
)

@destere sana birşey gösterende suçç

dizide kadın oyuncu yok diyordun bende var asıl başrol olan kadın oyuncu henüz diziye dahil edilmedi dedim sana artık birşey göstermem
sağol varol kötü etmişsin demedimki bende dedim artık @Çiğdem- kalitesiz parlakları övmüyor kaliteyi sonunda buldu diyordum seni övüyordum yani