Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
üyeler izlemeden spoiler ı niye açıyorki kabahat onlarda
hem aksine ben bıraktığımda sadece sen ve @Forumdash izliyordunuz bir geldim @Harunnn60 uda kandırmışsınız kötü emellerinize alet etmişsiniz ben olsam harun diziyi bırakırdı
hem aksine ben bıraktığımda sadece sen ve @Forumdash izliyordunuz bir geldim @Harunnn60 uda kandırmışsınız kötü emellerinize alet etmişsiniz ben olsam harun diziyi bırakırdı
hastanedeyken bol bol dizi izleme fırsatı buldum leptobumdan
7-8-9 bölümleri izledim bu dizinin en iyi bölümü 6.bölüm demiştik
7-8-9- aynı şekilde en iyi bölümler yanı 6.bölümden başlıyor 7-8-9- çok iyi bölümler üst üste @Harunnn60@vadikızı@Forumdash
7.bölüm kısa görüşüm
matı yetiştiren adam büyük renk kattı diziye matt ve dövüşleri süperdi matt sonunda gününü gösterdi o adama
son sahnede görünen adam ben yeniden karakteri olabilir matın en büyük düşmanıydı inş odur🙂🙂🙂
8.bölüm kısa görüşüm
fiks karakterini tanıtan bir bölümdü çocukken neden katil olduğu falan ilk kez matt ağırlık değildi fiks tanıtım gibi bir bölümdü hikayeside ilgimi çekti son sahnede kendini medyaya açıklaması çok zekiceydi mattın tüm plnlarını mahfetmiş oldu🙂
9.bölüm kısa görüşüm
matt ve o ninja kıyafeti giymiş adamla olan kavga sahneleri çok iyiydi aaa sonunda maat ve fik karşılaştı ama matt zaten çok yıpranmıştı fiks ayı gibi birşey dövdü matı
diğer avukat olan adam mattın maskeli olduğunu öğrendi😱
dedemi yatırdık bu seferde cnm pazartesi akşamı fenalastı pazartesi salı hastanede yattık yanında kaldım dün gelebildim eve 2 gündür forumda yokum senin haberin yok aşk olsun
kızın profil sayfasına arasıra göz at ben forumda yoktum ama ona rağmen biliyorum hastanede dedesinie refakatçi olduğunu) aşk böyle bişey işte insan sevdiğinin ne zaman tuvalete gittiğini bile biliyor )
dedemi yatırdık bu seferde cnm pazartesi akşamı fenalastı pazartesi salı hastanede yattık yanında kaldım dün gelebildim eve 2 gündür forumda yokum senin haberin yok aşk olsun
2 gündür forumda bende varla yok arasindayim 😱
Geçmiş olsun dedene garibimm kesin senin baktığın şeyleri görmüştür ondan fenalasmistir
Kaç yaşında deden
2 gündür forumda bende varla yok arasindayim 😱
Geçmiş olsun dedene garibimm kesin senin baktığın şeyleri görmüştür ondan fenalasmistir
Kaç yaşında deden
@Çiğdem- hızlı mı gittin ne Ben cuma 2 bölüm izlerim haftasonu da boş olursam bi 2 daha geçerim. @vadikızı 'na bekliyoruz yetişecek bize sen izledin mi @Harunnn60
@Çiğdem- hızlı mı gittin ne Ben cuma 2 bölüm izlerim haftasonu da boş olursam bi 2 daha geçerim. @vadikızı 'na bekliyoruz yetişecek bize sen izledin mi @Harunnn60
baksana @Çiğdem- sırf diziyi bana izletebilmek için artık güzel kız resimleri paylaşıyor ) bu çiğdem için bir milat sayılır kendi hemcinslerinden bu kadar nefret edip onları kıskanmasına rağmen boydan boya güzel kız resimleriyle döşetecek sayfayı )
hastanedeyken izledim leptobumda bölümleri vardı
7-8-9- kesinlikle 6.bölüm gibi çok iyiydiler zaten 4 bölüm kaldı geriye onlarda iyi olmalılar bence kalite düşürmezler artık sezon finaline kadar 🙂🙂🙂
baksana @Çiğdem- sırf diziyi bana izletebilmek için artık güzel kız resimleri paylaşıyor ) bu çiğdem için bir milat sayılır kendi hemcinslerinden bu kadar nefret edip onları kıskanmasına rağmen boydan boya güzel kız resimleriyle döşetecek sayfayı )
bu filimde oynayan oyuncuydu dizide başka oyuncu oynar ama dizide bu karakter hiç yok cnm asıl oyuncuları almamışlar saçma sapan kadın oyuncuları doldurmuşlar izlemeden geçiyorum zaten
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.