Netflix Daredevil - Dizi Yorumları

75 yaşında @cookies şuan durumu iyi çok şükür :bhr::bhr::bhr:

@destere ayoll diziye asıl başroldekı kadın karakterini almamışlarki
bu karakter olmlıydı ama dizinin ilk sezonunda sanırım yok🙂
01_big.jpg

@xemrexxx bu tarz resimleri çiğdem paylaşıyor artık dikkatini çekerim:) kıza bundan sonra kıskanç falan demeyelim :))

@destere sana birşey gösterende suçç :F:F:F
dizide kadın oyuncu yok diyordun bende var asıl başrol olan kadın oyuncu henüz diziye dahil edilmedi dedim sana artık birşey göstermem
:F:F:F
elektraydı dimi kız o :) @destere elektranın kökeni yunan pek yabancı sayılmaz komşumuzdur kendisi onun için ite kaka izlerim gelecekse diziye:A

bende bunların oyun kartları varidi hep oynardım şimdi adlarını unuttum :F
ben yeniden cnm bu adam yanıı elektra ve ben yeniden dzide şuana akdar yoklar çok önemli 2 oyuncu umarum katılırlar diziye
aaaaa sende daredevil hayranısın hemen başlıyorsun diziye dizi süper vlla filmden daha kaliteli 🙂🙂🙂

ben yeniden cnm bu adam yanıı elektra ve ben yeniden dzide şuana akdar yoklar çok önemli 2 oyuncu umarum katılırlar diziye
aaaaa sende daredevil hayranısın hemen başlıyorsun diziye dizi süper vlla filmden daha kaliteli 🙂🙂🙂
ilk bölümü izledim bir tek kasvet geldi kalite değil :F
ben midir nedir bilmem ama başka bir simi var misal örümcek adam diyoruz ama gerçek adı peter parker bunun da öyle takma ismi va:R:X

ilk bölümü izledim bir tek kasvet geldi kalite değil :F
ben midir nedir bilmem ama başka bir simi var misal örümcek adam diyoruz ama gerçek adı peter parker bunun da öyle takma ismi va:R:X
ilk bölüm az tutuk ama diğer bölümelr akıcı cnm özellikle 6.bölümle birlikte her bölümü çok kaliteli 2.sezon elektra falanda gelir kesinlikle devam et izlemeye :A:A:A

ilk bölüm az tutuk ama diğer bölümelr akıcı cnm özellikle 6.bölümle birlikte her bölümü çok kaliteli 2.sezon elektra falanda gelir kesinlikle devam et izlemeye :A:A:A
elektraa gelsin ben 1 günde tüm bölümleri bitiririm sorun değikl bir günde 13 bölüm pretty little liars izlemişliğim var:A

elektraydı dimi kız o :) @destere elektranın kökeni yunan pek yabancı sayılmaz komşumuzdur kendisi onun için ite kaka izlerim gelecekse diziye:A
elektradan elentrik aldım :))

@destere sana birşey gösterende suçç :F:F:F
dizide kadın oyuncu yok diyordun bende var asıl başrol olan kadın oyuncu henüz diziye dahil edilmedi dedim sana artık birşey göstermem
:F:F:F
sağol varol kötü etmişsin demedimki bende dedim artık @Çiğdem- kalitesiz parlakları övmüyor kaliteyi sonunda buldu diyordum seni övüyordum yani :)