Show Darısı Başımıza - Dizi Yorumları

Hiç bakmadım bu diziye bu aralar uzağım Tv'ye. Zaman olursa bakayım mı, sen evet dersen bakabilirim. :A
Daha dün ilk bölümü yayınlanmış bir diziye hiç bakmamış olmanı anlıyorum :A
Bu arada bende TV'ye uzağım. Maç hariç bakmıyorum :A

Daha dün ilk bölümü yayınlanmış bir diziye hiç bakmamış olmanı anlıyorum :A
Bu arada bende TV'ye uzağım. Maç hariç bakmıyorum bu yaz :A
Sözünü ettiğim şey tanıtımlarına falan bakmamamdı. :A Yoksa dediğin gibi daha yeni başlamış dizi ve ben 12 de eve girdim dün, nasıl bakabilirim yani. :A :A

Sözünü ettiğim şey tanıtımlarına falan bakmamamdı. :A Yoksa dediğin gibi daha yeni başlamış dizi ve ben 12 de eve girdim dün, nasıl bakabilirim yani. :A :A
Hmm anladım, çevir kazı yanmasın misali :A
Bu vesileyle dün 12 de eve gelmiş olduğunuda öğrenmiş olduk :A:A

Dizi zirvede başlamış 4 reytingle.Daha da artar bu yaz beğendiğim ilk dizi oldu :Z

Hmm anladım, çevir kazı yanmasın misali :A
Bu vesileyle dün 12 de eve gelmiş olduğunuda öğrenmiş olduk :A:A
Bende çevirme geri adım atma olmaz bilirsin, bilmelisin. :A Metafiziksel ve fiziksel olarak mümkün olmayan bir şeyden ilk mesajımda neden bahsedeyim ki, öyle değil mi? :A Bu arada evden 8.30'da çıktığım detayını da vereyim al hadi senin olsun. :A

Bende çevirme geri adım atma olmaz bilirsin, bilmelisin. :A Metafiziksel ve fiziksel olarak mümkün olmayan bir şeyden ilk mesajımda neden bahsedeyim ki, öyle değil mi? :A Bu arada evden 8.30'da çıktığım detayını da vereyim al hadi senin olsun. :A
:F maşallah ne diyelim :A
Ne yaptın diye sormayacam :A

Sen karanlıkta eve geliyorsun bende kaçta eve gelirsem geleyim aydınlık :F 12 olsa bile :F Bende bu detayi vermiş olayım :A

:F maşallah ne diyelim :A
Ne yaptın diye sormayacam :A

Sen karanlıkta eve geliyorsun bende kaçta eve gelirsem geleyim aydınlık :F 12 olsa bile :F Bende bu detayi vermiş olayım :A
Çalışıyorum iş yoğun bu ara senin gibi gezmelerimiz olmuyor pek. :A İşten sonra da tabi dışarı çıktım o yüzden vakit geçti biraz. :A

Verdiğin detayı beğendiğimi belirtmek isterim. Ne güzel, Kuzey'li olmak böyle bir şey değil mi? :A

Çalışıyorum iş yoğun bu ara senin gibi gezmelerimiz olmuyor pek. :A İşten sonra da tabi dışarı çıktım o yüzden vakit geçti biraz. :A

Verdiğin detayı beğendiğimi belirtmek isterim. Ne güzel, Kuzey'li olmak böyle bir şey değil mi? :A
Yazın iyiyizde, kış için aynı şeyi diyemiyecem :F
Sabah işe giderken karanlık, işten dönerken yine karanlık :F
Evet gezip tozuyorum :Z Bu ay sonuna doğru baya planlar yaptım. Hava şartları hala böyle Tr sıcakları gibiyse yaşadım :A