Evet ben de onu dedim parlaklaşmış.Aaa Kavak Yllerinden Deniz bur da 😱😱😱
Birinci bölümden spoiler yedim ama hiçbir şey anlamadım. Karmaşık ama eğlenceli gibi gözüküyor.
Sakalını kes oğlan aynı duruyor öyleEvet ben de onu dedim parlaklaşmış.![]()
Parlak takımında seni övmüştük biz zaten bize teşekkür etmişiydinSağ ol Atoşum bunları senden duymak şereftir benim için![]()
İzle izle çerezlik eğlencelik dizi yoksa yeni sezona kalırsa izler miyim bilmiyorum ama belli de olmazBirinci bölümden spoiler yedim ama hiçbir şey anlamadım. Karmaşık ama eğlenceli gibi gözüküyor.![]()
EtmişimdirParlak takımında seni övmüştük biz zaten bize teşekkür etmişiydin![]()
![]()
![]()
O değil de @Arslan Bey eğlenceli bir şey yapıyor ona ne diyorsun.Sakalını kes oğlan aynı duruyor öyle![]()
![]()
![]()
"Çerezlik" demek, diziye hakaret. "Çerez" yapıp yiyecek kadar geniş bir kitlesi var dizinin. Bunu bir ben bilirim, bir de @MEnes.İzle izle çerezlik eğlencelik dizi yoksa yeni sezona kalırsa izler miyim bilmiyorum ama belli de olmaz![]()
Bende izliyorum şuanBirinci bölümden spoiler yedim ama hiçbir şey anlamadım. Karmaşık ama eğlenceli gibi gözüküyor.![]()
Az önce yazdığım şey tam da buydu işte"Çerezlik" demek, diziye hakaret. "Çerez" yapıp yiyecek kadar geniş bir kitlesi var dizinin. Bunu bir ben bilirim, bir de @MEnes.![]()
@Arslan Bey Bana inat sırıtıyor gibi sankı içi çürümüş gocaman dedim diyeO değil de @Arslan Bey eğlenceli bir şey yapıyor ona ne diyorsun.![]()
Dur, yanlış oldu. Ben Leyla ile Mecnun'la bağlantılı mesaj yazdın sandım. O konuyu diğer konuda konuşuyorduk. Kafam karıştı.Az önce yazdığım şey tam da buydu işte![]()
Sen izliyorsun da, ben izlemiyorum yalnız.Bende izliyorum şuan![]()
![]()
![]()