Demek makyaj videosu izliyorsun@Çiğdem-
hahah denemediği sürece sorun yok benceson videoyu bende izledim danla herzamanki performansıyla cevap vermiş ve en ufak bir kusur bulamadım danladakıza çamur atmak için başka sebepler bulun
![]()
hahah denemediği sürece sorun yok bence![]()
niye siz kötü şeymi yapıyorsunuz makyaj yaparken? bizde yapsak ne olur hem sen parlak oğlan seviyordun parlamak için makyaj şarthahah denemediği sürece sorun yok bence![]()
niye siz kötü şeymi yapıyorsunuz makyaj yaparken? bizde yapsak ne olur hem sen parlak oğlan seviyordun parlamak için makyaj şart
senin jensen makyaj yapmıyormu sanıyorsun![]()
hahah c anı çekmiş zaten ayoll ozaman ben yapacam makyajınıYa canı çekerse. Fondoten fırça falan seksi şeyler bunlar.![]()
ayy utanırım valla , ben hasas yerlerimi bile boyamayı düşünüyordumhahah c anı çekmiş zaten ayoll ozaman ben yapacam makyajını![]()
hahah c anı çekmiş zaten ayoll ozaman ben yapacam makyajını![]()
Vayy bir danlacı daha kazandık he.son videoyu bende izledim danla herzamanki performansıyla cevap vermiş ve en ufak bir kusur bulamadım danladakıza çamur atmak için başka sebepler bulun
![]()
Bol bol konturle anca incelir.![]()
HAHAH hassas yerlerini @sokak sanati boyasınayy utanırım valla , ben hasas yerlerimi bile boyamayı düşünüyordumkendim yapayım daha iyi
![]()
Birkaç videosunu izledim hep makyaj konuları içeriyor Youtubeden mi popüler oldu danla acaba?
her yere kontur olmaz hem incelecek şey incelmeyecek şey var dikkat etmek lazımBol bol konturle anca incelir.![]()
Vayy bir danlacı daha kazandık he.![]()
Hay laytırda sürsün.Bol bol konturle anca incelir.![]()
Hay laytırda sürsün.![]()
onu belli yerlere sürmek lazım gece karanlığında deniz feneri gibi parlasınHay laytırda sürsün.![]()
Ne oldu da sevgin depreşti anlat bakalım.onu belli yerlere sürmek lazım gece karanlığında deniz feneri gibi parlasın![]()
onu belli yerlere sürmek lazım gece karanlığında deniz feneri gibi parlasın![]()
Ne oldu da sevgin depreşti anlat bakalım.Ben o kadar video koyuyordum ilgini çekmiyordu.
![]()
Yorumları da kapatmış tövbe tövbe içine ne kaçtı bu kızın.Yüz hatlarından tut, Esprilerine kadar her şeyiyle yapmacıklaşmış YouTuber. Son videosunda bunu gerçekten anladım. Yüz hatları son 3 videodur çok yapmacık oldu.![]()