yok valla bir bir giresunludan çok çektik bir dahaki sefer giresuna en uzak noktalardan birine bakmam lazım avustralya veya yeni zellanda civarı uygun şeyler var diye duymuştumSana bulurum ben Giresunlu bir tane daha.
yok valla bir bir giresunludan çok çektik bir dahaki sefer giresuna en uzak noktalardan birine bakmam lazım avustralya veya yeni zellanda civarı uygun şeyler var diye duymuştumSana bulurum ben Giresunlu bir tane daha.
okumadim yazilari ama bildiğimiz makyajsa sen başka kapıyao gün izlemiştim yorum yapmayı unutmuşum komik ve sempatik bir kız kızlarla dalğa geçmesi ise normal bir durum kız kızı sevmez yani her kızın içindeki duyguları dışa vurmuş kızcağız
bende canım baldızım makyajı yapmayı düşünüyorum umarım baldızı bol bir kapıya tünerim @Çiğdem- i alsam olmaz bir kere tek kız, baldızsız kapı @dosimosi de şansımı denesem canım baldız makyajı yapma imkanım doğarmı acaba ?
ay neyse canım kumam makyajı yaparım bende
bende doğal güzelliğimi kullanıyorum karşıdakini etkilemek için ama karşıdaki kişi sayısı beş altı olunca etkiyi arttırmak şart o yüzden biraz makyaja ihtiyaç duyulabilir yaniokumadim yazilari ama bildiğimiz makyajsa sen başka kapıya
ben bile makyaj kullanmıyorm doğal güzellikten yanayım
ilgimi çekmedi bakmadım konuyabende doğal güzelliğimi kullanıyorum karşıdakini etkilemek için ama karşıdaki kişi sayısı beş altı olunca etkiyi arttırmak şart o yüzden biraz makyaja ihtiyaç duyulabilir yani
mesajı hadi okumadın bari danya biliçe bir göz ataydın kız sizinkilerden bahsediyor
sende ilgimi çekmiyorsun ama mecburen ilgileniyoruz işte forumdaki kız kıtlığına bir çare bulmak lazım tek tük kız var hepside kötüilgimi çekmedi bakmadım konuya
ben kiz icin ilgimi çekmiyor dedim sen direk bana dedin peki tesekkurlersende ilgimi çekmiyorsun ama mecburen ilgileniyoruz işte forumdaki kız kıtlığına bir çare bulmak lazım tek tük kız var hepside kötü
ben kiz icin ilgimi çekmiyor dedim sen direk bana dedin peki tesekkurler
Sana bulurum ben Giresunlu bir tane daha.
hhhhha aa demeek baska kız bulursun destereye giresundan harun efendi 😵@Çiğdem- erken yatıyor aslında sabahın köründe foruma damlaması lazım ama kız çok uykucu onu alan hapı yuttu sabah kalkıcam kahvaltımı kendim yapıcam öğlen yemeğini kendim yapıcam akşam gelicemki bu sefer foruma dalmış akşam yemeğide yok sonra tam gece üç beş laflaşırız aksiyona başlarız diye umut edeceğim bir bakıcamki kız erken saatte tüneyip uyumuş ? ne anladık bu evlilikten
ben kendime yeni kız bakıyorum zaten bu civarlarda, hogathayla olmaz bu iş
hhhhha aa demeek baska kız bulursun destereye giresundan harun efendi 😵
hiçbir konuda anlaşamyn siz 2 koca kafa söz konusu benim gıybetim olunca çok iyi anlşıyorsunuz mşllah ayoll
Haahhh a en azındaan dürüstsün cnm bu yüzden seni affediyorum bakaalım @Harunnn60 nasıl kurtaracak kendisinidedikoduyu seven bir yapımız var @Harunnn60 la içimiz fesat yapacak bişey yok bundan sonra değişmeyiz
@Harunnn60 kendini senin hemşerinden kurtaramıyor senden önce onu oklavayla ters düz eden biri daha varmışHaahhh a en azındaan dürüstsün cnm bu yüzden seni affediyorum bakaalım @Harunnn60 nasıl kurtaracak kendisini
Anaç yüreğin affeder.Haahhh a en azındaan dürüstsün cnm bu yüzden seni affediyorum bakaalım @Harunnn60 nasıl kurtaracak kendisini
Anaç yüreğin affeder.
hahha harunda zayıf noktamdan yakaladı ayoll hadi onuda affedeyim bari@Harunnn60 kendini senin hemşerinden kurtaramıyor senden önce onu oklavayla ters düz eden biri daha varmış
çok fazla zayıf noktan var herkes bir zayıf noktanı buluyor bu kadar zayıf yönlerini belli etme bencehahha harunda zayıf noktamdan yakaladı ayoll hadi onuda affedeyim bari
hhhha aaa evet çok yumuşak yüzlüyüm malesef aallahtan oklavam varda durumu biraz oradan toşarlıyorum ayollçok fazla zayıf noktan var herkes bir zayıf noktanı buluyor bu kadar zayıf yönlerini belli etme bence
aha yine giresunca girdi cümleye toşarlıyorum iyi toşarlamalar @xemrexxx bu toşarlama neydi sen bilirsin ?hhhha aaa evet çok yumuşak yüzlüyüm malesef aallahtan oklavam varda durumu biraz oradan toşarlıyorum ayoll
hahahaaha aaa yok toparlamak diyecektim bee yanlış yazmışımaha yine giresunca girdi cümleye toşarlıyorum iyi toşarlamalar @xemrexxx bu toşarlama neydi sen bilirsin ?